2821
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 124 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی دوسش دارم ولی باهام قهر کرد دلمو شکوند😭😭😭💔

هیچ وقت نگو قهر عزیزم 

اصلا 

اهل بیت با قاتل های خودشون هم با مهربونی رفتار کردن گلم. 

دلتو صاف کن، مطمین باش حضورشون رو حس میکنی 

همه ما ادما تو زندگی مون سختی داریم، داغ داریم و.... ولی اینا همش مصلحت خداست، و ما از بعدش خبر نداریم. 

ما ادما با این سختی ها بزرگ میشیم و رشد میکنیم 

جا زدن و کم اوردن اصلا خوب نیست 

باید سربلند از امتحانات الهی بیایم بیرون. 

بکشید ما را ملت ما بیدار تر میشود🖤شعارهامونم عوض نشد✋شهادت رهبر من رو خیلی ناراحت کرد،شکستم، مثل یه ادمی که یتیم شده ولی بلند شدم چون شهادت اغاز زندگیه و الان وقت عزاداری نیست.خداروشاکرم که رهبرم شهید شد،حیف بود مرد بزرگ و شجاعی که همیشه حواسش به ما بود، و حتی فرار نکرد و به مخفیگاهش پناه نبرد، به مرگ طبیعی فوت کنند.اسم پدرمون باید جهانی میشد، باید همه دل هامون یکی میشد. اقامون با افتخار شهید شد و حالا ما با هم متحد شدیم.اتحاد الانمون، برکت شهادت اقامونه اثره خونیه که به ناحق ازشون ریخته شد.این شب ها بیشتر از هر موقع دیگه ای به مردم کشورم افتخار میکنم. به همسایه مون افتخار میکنم، به دوستم، به خانواده ام، به تک تک ادم های محله مون،به مردم کشورم....وقتی میبینم دختر عمه ام که سالیانه کشف حجاب کرده الان به احترام ما و شهدامون حجاب میکنه ، معنای واقعی اتحاد رو میفهمم.وقتی میبینم همسایه ای که تاحالا ندیدم بره راهپیمایی، این شب ها یه پرچم دست بچه هاش میده و پا به پای ما میاد تجمع و شعار علیه ظلم میده .وقتی میبینم کافه محله که اهنگش کل محله رو میگرفت، شبای عزاداری مون، قهوه رایگان به مردم میدهوقتی میبینم دختر بیحجاب محله با حقوقی که کلی براش زحمت کشیده، عکس رهبر چاپ میکنه و بین ماها پخش میکنه.یا اون نوجوان هایی که تا دیروز وقتی من رو میدیدند بهم تیکه مینداختن، الان شدن رهبر های کاروان های عزاداری مون.همه اینا دلم رو گرم میکنه به برکت خون پدر شهید مون.و مطمئنم خون شهید دل ها رو کن فیکون میکنه.این شب ها من و مردم کشورم با هم یکدل شدیم،با هم برای رهبرمون گریه کردیم،با هم برای دانش اموزان شهید مون عزاداری کردیم، با هم به نیروهای نظامی مون افتخار کردیم، با هم یکصدا شدیم و امروز در نقطه ایستادم که مردم حقیقی کشورم رو شناختم.هممون یه چیزی میخوایم، اونم شکست ظالم و خفت وطن فروشه . و قطعا روزی این خواسته مامحقق میشه و این جنگ هم با همه سختی هایی که داره، با پیروزی تموم میشه. و اینبار ما تا اخرین توان پای کار کشور مون میمونیم. چون چیزی برای از دست دادن نداریم، از جان عزیز تر داشتیم که شهید شد.... حالا ماییم و قدرتی که امام و رهبر شهید مون بهمون دادن. ملتی که تا لحظه اخر پای کشورش میمونه. ما ملت ایران، ملت امام حسینیم. تا اخرین نفس از خون شهید هامون دفاع می کنیم.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
درست من سلامتی یه نفر رو میخواستم یعنی به صلاح نبوده

عزیزم ما که از آینده خبر نداریم

شاید اگه اون شخص مد نظر شما زنده میموند اتفاق خیلی بدتری براش میفتاد

مثلا تو راضی میشدی که تصادف میکرد و تا آخر عمر با زندگی نباتی ، بجای یک بار مردن روزی ۱۰۰۰ بار میمرد و زنده میشد 

و زجر کشیدنش رو میدیدی؟

یا ...

خدا خیلی مهربونه و و هیچ وقت بدمون نمیخواد 🌹

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
هیچ وقت نگو قهر عزیزم  اصلا  اهل بیت با قاتل های خودشون هم با مهربونی رفتار کردن گلم.&nb ...

اهل بیت با همه خوب بودن ولی چرا دل منو شکوند امام جونم چرا کلی قسمش دادم حاجتمو بده نداد

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
عزیزم ما که از آینده خبر نداریم شاید اگه اون شخص مد نظر شما زنده میموند اتفاق خیلی بدتری براش میفتا ...

ازش دلخورم خیلی 

ازش دلخورم خیلی 

نباش عزیزم

قول میدم مصلحت در این بوده 

یعنی تو واقعا به زجر کشیدنش راضی بودی؟؟!

اهل بیت با همه خوب بودن ولی چرا دل منو شکوند امام جونم چرا کلی قسمش دادم حاجتمو بده نداد

عزیز دلم مطمین حاجت به صلاحت بوده؟ 

قدرت مطلق دست خداست عزیزم. 

خیلی چیزا رو ما نمیدونیم ولی خدا میدونه. 

مرگ سخته 

بچه دار نشدن سخته

بیماری سخته 

انتظار سخته

ولی در نهایت حکمت همه اینا پیش خداست 

ما هم باید توکل کنیم و صبر 

بکشید ما را ملت ما بیدار تر میشود🖤شعارهامونم عوض نشد✋شهادت رهبر من رو خیلی ناراحت کرد،شکستم، مثل یه ادمی که یتیم شده ولی بلند شدم چون شهادت اغاز زندگیه و الان وقت عزاداری نیست.خداروشاکرم که رهبرم شهید شد،حیف بود مرد بزرگ و شجاعی که همیشه حواسش به ما بود، و حتی فرار نکرد و به مخفیگاهش پناه نبرد، به مرگ طبیعی فوت کنند.اسم پدرمون باید جهانی میشد، باید همه دل هامون یکی میشد. اقامون با افتخار شهید شد و حالا ما با هم متحد شدیم.اتحاد الانمون، برکت شهادت اقامونه اثره خونیه که به ناحق ازشون ریخته شد.این شب ها بیشتر از هر موقع دیگه ای به مردم کشورم افتخار میکنم. به همسایه مون افتخار میکنم، به دوستم، به خانواده ام، به تک تک ادم های محله مون،به مردم کشورم....وقتی میبینم دختر عمه ام که سالیانه کشف حجاب کرده الان به احترام ما و شهدامون حجاب میکنه ، معنای واقعی اتحاد رو میفهمم.وقتی میبینم همسایه ای که تاحالا ندیدم بره راهپیمایی، این شب ها یه پرچم دست بچه هاش میده و پا به پای ما میاد تجمع و شعار علیه ظلم میده .وقتی میبینم کافه محله که اهنگش کل محله رو میگرفت، شبای عزاداری مون، قهوه رایگان به مردم میدهوقتی میبینم دختر بیحجاب محله با حقوقی که کلی براش زحمت کشیده، عکس رهبر چاپ میکنه و بین ماها پخش میکنه.یا اون نوجوان هایی که تا دیروز وقتی من رو میدیدند بهم تیکه مینداختن، الان شدن رهبر های کاروان های عزاداری مون.همه اینا دلم رو گرم میکنه به برکت خون پدر شهید مون.و مطمئنم خون شهید دل ها رو کن فیکون میکنه.این شب ها من و مردم کشورم با هم یکدل شدیم،با هم برای رهبرمون گریه کردیم،با هم برای دانش اموزان شهید مون عزاداری کردیم، با هم به نیروهای نظامی مون افتخار کردیم، با هم یکصدا شدیم و امروز در نقطه ایستادم که مردم حقیقی کشورم رو شناختم.هممون یه چیزی میخوایم، اونم شکست ظالم و خفت وطن فروشه . و قطعا روزی این خواسته مامحقق میشه و این جنگ هم با همه سختی هایی که داره، با پیروزی تموم میشه. و اینبار ما تا اخرین توان پای کار کشور مون میمونیم. چون چیزی برای از دست دادن نداریم، از جان عزیز تر داشتیم که شهید شد.... حالا ماییم و قدرتی که امام و رهبر شهید مون بهمون دادن. ملتی که تا لحظه اخر پای کشورش میمونه. ما ملت ایران، ملت امام حسینیم. تا اخرین نفس از خون شهید هامون دفاع می کنیم.

نباش عزیزم قول میدم مصلحت در این بوده  یعنی تو واقعا به زجر کشیدنش راضی بودی؟؟!

دیدم زجر می‌کشه 

عزیزم شاید برای شما این دید باشه که آره برای خودم نمایان میکنم اما خب در حقیقت این نیست  اتفاق ...

اره میگن برا خودم میکنم. نمیدونم چرا براخودشون تو خونه رژ نمیزنن. برا خودشون تو خونه شاوار گشاد و راحت میپوشن اما بیرون تنگو چسبون. برا خودیون تو خونه با شونه قهرن. بیرون با شونه ک هیچی بت هزار تا گیرو میر و اینا اشتی میکنن. 

برای کسانی که دوستشان داریم نوری باشیم🌱
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بخشنده تر از خدا نیستش 🥺 دلسوزتر از خدا نیست 🥺 ما بنده ها وقتی میبینیم کارمون. خوب پیش نمیره با فلانی ازدواج نمی‌کنیم ، مسافرت اوکی نمیشه بریم ، واممون جور نمیشه و.... غر می‌زنیم وای اه شانس ندارما خدا هستی ؟ میبینی منو ؟ من الان لازم داشتم ولی میبینی نه به موقعش که به دستش میاری به نفعت بیشتره 

خدا برای بنده های دلسوزترین و خیرخواه ترین تو از همین الان شروع کن توبه کن معذرت خواهی کن کارهای خوب انجام بده برای جبران هم دل خودت آروم میشه هم اون بالاسری ازت راضی 

بخشنده تر از خدا نیستش 🥺 دلسوزتر از خدا نیست 🥺 ما بنده ها وقتی میبینیم کارمون. خوب پیش نمیره با فل ...

دلم میخواد بپرم تو بغل خدا 

دیدم زجر می‌کشه 

مرگ برای فردی که میمیره خیلی دلنشینه 

حس سبکی داره 

مخصوصا کسی که با بیماری فوت میکنه، چون خیلی از گناهان اون فرد به واسطه رنج توی بیماری ریخته میشه و طرف با خیال اسوده میره پیش خدا... 

دوری سخته، دلتنگی هم عذابه😭 

ولی الان جای عزیزت مطمین باش از همه ما بهتره

دیدم زجر می‌کشه  

پس مطمعنا راضی نبودی که بیشتر از این زجر بکشه 

میدونم سخته 

ولی گاهی باید بین بد و بدتر بد رو انتخاب کرد عزیزم 

2824
2823
2791
2779
2792