2777
2789
عنوان

رشته هنر

8100 بازدید | 34 پست

سلام کیا رفتن رشته هنر یا هنرستان در اینده به در ادم میخوره؟ یا ادم رشته انسانی بره کنارشم کلاس های هنری بری یاد بگیره بهتره من خودم درس ها حفظی و سیاه قلمو طراحیم خیلی خوبه امسالم انتخاب رشته دارم چیکار کنم؟

برو هنر رشته هنر خیلی پول دراره

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
برو هنر رشته هنر خیلی پول دراره

شما رفتی؟

واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤)                                     #A❤   وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝   هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤   درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دو  بیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیری  مری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه به درسای انسانی علاقه داری برو انسانی درکنارشم یه کار هنری داشته باش که از هر طرف آیندتو تضمین کنی در آینده که خواستی کنکور بدی کنکور هر دوتارو بده و هر کدوم رتبه بهتری آوردی برو سراغ همون 

من رشتم گرافیکه عزیزم 

دانشگاهی که من درس میخونم چیز چندانی آموزش نمیده فقط بخاطر مدرکش دارم تحمل میکنم 

اگه میخوای نقاشی کار کنی ببین هنرستان رشته نقاشی داره یا ن

مثل من اشتباه وارد گرافیک نشی من فکر میکردم گرافیک بیشترش نقاشیه ولی سخت در اشتباه بودم کار سیستمی خیلی داره خیلی

پس اگه علاقمند به نقاشی هستی برو رشته نقاشی

حفضیاتت قوی هم باشه اخرش میخوای چیکاره شی تو انسانی ؟ اگه ایندت تو هنره الکی وقتتو تلف نکن

منم طراحیام بدون اینکه کلاس برم خوبن ولی اون زمان که میخواستم تعیین رشته کنم هنر نیاوردم با اینکه معدلم بالا بود مجبور شدم برم انسانی . سال دهم که بودم گفتم ترک تحصیل میکنم میرم هنر نشد . گفتم پس تابستون میرم درسای هنرو امتحان میدم باز مدیرو مشاورمون نزاشتن برم سمت هنر . هرکاری بگی کردم برم هنر نشد اخرم بابام گفت ایندت تو انسانیه حتما 

تو هم اول ببین چی میخوای بعد انتخاب کن الکی از استعدادت نگذر 

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤
خیلی به درس علاقه ندارم ولی درسای حفظیم همیشه ۱۹ یا ۲۰ یوده

ببین انسانی حفظیات سختی داره با متوسطه اول مقایسه نکن من خودم تجربیم ولی دوست انسانی زیاد دارم اگه به ادبیات و تاریخ علاقه داری برو انسانی

هنرستان هم خوبه بد نیست ولی خب اونقد کار خاصی نداره

ولی اگه بخوایم صادقانه نگاه کنیم درآمد یه وکیل از یه نقاش بهتره

باید ببینی خودت هدفت چیه و با توجه به اون بری جلو

اگر نظر من رو میخوای برو انسانی درکنارش هنر هم ادامه بده چون واقعا نقاشی ای که توی هنرستان هست یا عکاسی میتونی کلاس بری و کتاباشونو راحت مطالعه کنی ولی بازم به خودت بستگی داره

عزیزم من ارشد هنر دارم 

یعنی ۶سال وقتمو واسه تحصیل گذاشتم 

تحصیلات هنر در ایران ب هیچ دردی نمیخوره ن بهت چیزی یاد میدن ن مدرکس بدردبخوره 

شما میخای هتد خوب یاد بگیر کلاس بیرون کیفتش هزاربرابر دانسگاس وهمچنین تلاش خودت 

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲