2777
2789
عنوان

رشته هنر

| مشاهده متن کامل بحث + 8127 بازدید | 34 پست
اینده رشته های هنری درامد و ایناش خوبه ؟

عزیزم من وارد رشته گرافیک که شدم خیلی از آینده شغلیم مطمعن نیستم مثلا یکی از دوستام میگه وای طراحی سایت یاد میگیریم خیلی خوبه در حالی که من بخاطر نقاشی وارد این رشته شدم اصلا دوست ندارم

آینده رشته نقاشی بنظرم خیلی بهتره اینم بگم چون خودم به نقاشی علاقه دارم اینطوره واسم 

اگرم میخوای بری رشته ی هنری واسه ی دانشگاه حتما یه دانشگاه خوب و معتبر برو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان از هر کی نظر بپرسی با علایق و تجربیات شخصی خودش بهت جواب میده تو اول باید ببینی با خودت چند چندی 

چیو واقعا دوست داری؟

در آینده هدفت چیه؟

پول برات مهمه یا علاقه؟

و سوالاتی از این قبیل از خودت بپرس و مسیر درست رو انتخاب کن

راهی نرو که در آینده بگی کاش میرفتم فلان رشته

حفضیاتت قوی هم باشه اخرش میخوای چیکاره شی تو انسانی ؟ اگه ایندت تو هنره الکی وقتتو تلف نکن منم طراح ...

اره منم اطرافیانم میگن برو انسانی هنرم ادامه بده ولی خودم هنرو بیشتر دوست دارم 

اره منم اطرافیانم میگن برو انسانی هنرم ادامه بده ولی خودم هنرو بیشتر دوست دارم 

ببین این حرفا الکیه که برو رشته فلان هنرم کنارش ادامه بده 

بخدا ایندتو خراب میکنن انسانی هم اونقدرا که فکر میکنی راحت نیست ولی تو کاری به این چیزا نداشته باش فقط برو دنبال علاقت که مثل من انقدر سختی نکشی  من خیلی تلاش کردم بی فایده بود ولی اگه هنر اوردی حتما برو دنبالش چون تو رشته های نظری دیگه درامد انچنانی و اینده انچنانی نیست  اگه سرچ کنی تو گوگل میبینی ده سال دیگه رشته های هنری و مجازی و بلاگری از یه وکیل و پزشک بیشتر درامد داره

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤
چرا گرفته جوابش هنوز نیومده

خب پس فعلا تمرکزت رو بزار روی امتحانای مدرسه و آزمون وردی اگه میخوای بدی

بعد هم با کسی مشورت کن که مطمئنی برات مشاور خوبیه 

از هر رشته تحقیق کن چه شغلی داره دانشگاه چجوریه و درآمد هر کدوم چقدره و چندسال دانشگاه داره 

بعد با توجه به نتایجی که خودت به دست آوردی و آزمون مدرسه و نمرات کارنامت تصمیم بگیر میخوای چیکار کنی

ببین من خودم تجربیم

حرفم اینه علاقه داشته باشی تو کارت موفق میشی 🙂

حرف مردم که میگن نه تجربی و انسانی فلانن و میگن نه برو اینا در کنارش هنرم ادامه بده چرته😑🤦‍♀️

چون اعتقاد دارم تو علاقه داشته باشی و تک باشی تو کارت موفقی 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ببین این حرفا الکیه که برو رشته فلان هنرم کنارش ادامه بده  بخدا ایندتو خراب میکنن انسانی هم او ...

حرفتنو قبول دارم ولی از هر چند نفر توی هنر موفق میشن؟ اگر بخوایم صادقانه نگاه کنیم؟

ولی همون پزشک حتی اگه پایین ترین مدرک که دکترای عمومیه داشته باشه میتونه یه مرکز ام ام تی بزنه ماهی چن صد میلیون درآمد داشته باشه!

یا یه وکیل فقط برای تنظیم یه شکایت نامه کلی دستمزد میگیره تازه اگه چندتا دادگاه رو هم ببره که واویلاست

ولی هنرمند چندتاشون دیده میشن؟ 

توی هر کشوری باید باتوجه به نیاز اون کشور قدم ورداشت

من خودم با این حرف که فلان رو بخون و فلانم درکنارش ادامه بده واقعا مخالفم ولی تو اگه توی چند رشته سررشته داشته باشی بهتره یا فقط یه چیز بخونی و بعد دانشگاه ببینی بیکاری؟

حرفتنو قبول دارم ولی از هر چند نفر توی هنر موفق میشن؟ اگر بخوایم صادقانه نگاه کنیم؟ ولی همون پزشک ح ...

مطمئنم موفق میشه چون علاقش تو هنره ولی چون حفضیاتش خوبه دیگران دارن مجبورش میکنن بره انسانی 

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤