2789
عنوان

زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 68 پست
آره عزیزم بخدا اصلا خورد و خوراک ندارم،عکس بچمو که میبینم دلم ریش میشه خدا نگذره از شوهرم که این زند ...

عزیژم ایشالله هر چه زودتر بچه ات بیاد پیشت و زندگیت رو‌ب راه بشه❤️

درکت میکنم منم مثل تو فقط یه گوش میخوام ک‌قضاوتم نکنه و گوش بده ب حرفام دورو برم ندارم همچین کسی رو 

خدایا ب دلامون آرامش بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انشالله،بله عزیزم درک میکنم

کاش می‌شد ب روزای خوب برگشت

حاضرم کل زندگیم رو بدم دوباره تا سه ماه پیشمو زندگی کنم بعدش همونجا هم بمیرم

واقعا تحمل این روزا برام خیلی سخته 

زندگی خیلی بی رحمه خیلییی

خدایا ب دلامون آرامش بده
کاش می‌شد ب روزای خوب برگشت حاضرم کل زندگیم رو بدم دوباره تا سه ماه پیشمو زندگی کنم بعدش همونجا هم ...

درسته و اینکه چون این مشکلات تو این دوران براتون افتاده انگار دو برابر دارین واکنش نشون میدین،میدونی چی میگم؟بلخره حاملگی بعضی حالات دست خود آدم نیست،سعی کن آروم باشی

درسته و اینکه چون این مشکلات تو این دوران براتون افتاده انگار دو برابر دارین واکنش نشون میدین،میدونی ...

من خیلی آدم منطقی هستیم

کمتر با کسی درگیر میشم خوب کنترل میکنم خودم رو

تا الان هم تحمل کردم و فعلا چیزی نگفتم سکوت کردم ک زندگیم نپاشه و بزا همون دلم داره میترکه

ولی نمیدونم تا کی بتونم خودمو نگه دارم میترسم یهو از کنترل خارج شم و خراب کنم همه چی رو 

شب ک خوابم برد تو خواب میدیدم دارم بچمو شیر میدم 😢 

خدایا ب دلامون آرامش بده
من خیلی آدم منطقی هستیم کمتر با کسی درگیر میشم خوب کنترل میکنم خودم رو تا الان هم تحمل کردم و فعلا ...

عزیزم با فکرش خوابیدی برا همین انشالله شیر هم میدی،حالا که انقدر صبوری کردی بذار بعد زایمان حتما اوضاع درست میشه انشالله،اگه نشد خیلی منطقی باهاش حرف بزن و آروم وقتی که دوتاتون آروم هستین

عزیزم با فکرش خوابیدی برا همین انشالله شیر هم میدی،حالا که انقدر صبوری کردی بذار بعد زایمان حتما اوض ...

ایشالله عزیزم

ایسالله اول زندگی شما بعدم زندگی من درست بشه 

خدایا ب دلامون آرامش بده