2777
2789
براچی ؟ 

چون من راه دورم از خانواده ، خواهرم میخاد تا نزدیک شهرمون که فامیل شوهرش هستن بیاد گفته میخام اونجا هم بیام البته با فامیلای شوهرش، خودشم میدونه که زشته نباید اونارو بیاره میگه از شوهرت روم نمیشه، باز انگار انتظار  داره زنگ بزنم بگم بیایید   آخه من اونا رو ندیدم شوهرم راضی نیست از اینورم میترسم خواهرم و شوهرش ناراحت شن شما بودید چکار میکردید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون من راه دورم از خانواده ، خواهرم میخاد تا نزدیک شهرمون که فامیل شوهرش هستن بیاد گفته میخام اونجا ...

فامیل شوهرش خونه دارن نزدیک شهرشما؟ یا با هم اومدن مسافرت؟

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

اشتباهم همین بود که سکوت نکردم وقتی انتقاد کردم و طرفم رو نگرفت میبایست ساکت میموندم تا بعدا سر فرص ...

من همیشه جواب میدادم یه بار خانوم شدم سکوت کردم یهووو خیییلی پیشروی کرد .......صبر کردم صبر کردم دیدم نه بابا ول کن داستان نیس...منم یهو منفجر شدم ...برگشت به تنظیمات کارخانه ش  

همیشه تعریف مادرش رو کردم این بار با حرفش ناراحتم کرد منم رفتم تو خودم  همسرم پاپیچ شد که چی ...

دیگه بی خیال شو بحثشو پیش نکش میتونی همون لحظه همونجا خیلی محترمانه خودت دفاع کن از خودت نمی تونی به شوهرت انتقال نده یا اگر هم انتقال میدی در حد یکی دو جمله بگو و رد شو

اومدن مسافرت خونه بقیه فامیلاشون که سه ساعت به شهر ما فاصله داره،  خواهرم  و شوهرش قدمشون ...

آره حق داری اونا خودشون باید بفهمن ....خواهرتم لابد نمتونه چیزی بهشون بگه باید یه شوهرش بگه اونا رو حالی کنه

آره حق داری اونا خودشون باید بفهمن ....خواهرتم لابد نمتونه چیزی بهشون بگه باید یه شوهرش بگه اونا رو ...

از این میترسم که شوهرش فکر کنه که نمیخایم اونا هم بیان مثلا چجوری میشه بهشون فهموند که برادرزاده تو بمن ربط نداره

از این میترسم که شوهرش فکر کنه که نمیخایم اونا هم بیان مثلا چجوری میشه بهشون فهموند که برادرزاده تو ...

خودش باید بفهمه نمیشه با شوهرت صحبت کنی حالا یک وعده دعوت کنین اگه میشه شاید با باجناغش احساس راحتی می کنه  

من همیشه جواب میدادم یه بار خانوم شدم سکوت کردم یهووو خیییلی پیشروی کرد .......صبر کردم صبر کردم دید ...

😂😂😂😂 

منتظر بودم با پایان خوش تموم شه ولی دیدم مثل خودم شدی 🤣

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد