2777
2789
اشتباهم همین بود که سکوت نکردم وقتی انتقاد کردم و طرفم رو نگرفت میبایست ساکت میموندم تا بعدا سر فرص ...

آره تو دعوا اون لحظه که عصبانی هستین هردوتاتون سعی کن حرفی نزنی بعدا تو آرامش دلیلتو توضیح بده منم ازین کارا می کردم و شوهرن هیییچ وقت تاکید می کنم هیییییچ وقت پشت منو نداشت حمایتم نکرده یکبار نگفته آره حق با توعه تو راس میگی 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره تو دعوا اون لحظه که عصبانی هستین هردوتاتون سعی کن حرفی نزنی بعدا تو آرامش دلیلتو توضیح بده منم ا ...

درست میگی اصلا مرد جماعت موقع دعوا وداد وبیداد حرف حقم بگی تو سرشون نمیره.

آره تو دعوا اون لحظه که عصبانی هستین هردوتاتون سعی کن حرفی نزنی بعدا تو آرامش دلیلتو توضیح بده منم ا ...

خیلی بدم میاد از این اخلاق مردا 

نمیگم همیشه باید پشت زنشون باشن

بالاخره گاهی ما زن ها خودمون هم مقصریم

ولی حداقل کاری که باید انجام بدن اینه که یکم فکر کنن ببینن حق با کیه و نرن سریع از مامانشون حمایت کنن 😬

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد
چشم 🥲 اگر با این کار آشتی کردیم دعات میکنم 🥲

کنارش بخواب ولی بغل و اینا ممنوع وقتی بغل و اینا باشه یعنی قبول کردی مقصری ولی اگه جدا هم بخوابی یعنی داری لجبازی می کنی و میخوای کشش بدی 

تازه عروسی

بله ۱ سال و نیمه اومدیم سر خونه زندگیمون

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد
کنارش بخواب ولی بغل و اینا ممنوع وقتی بغل و اینا باشه یعنی قبول کردی مقصری ولی اگه جدا هم بخوابی یعن ...

🥲😬😣

خیلی بدم میاد از این اخلاق مردا  نمیگم همیشه باید پشت زنشون باشن بالاخره گاهی ما زن ها خودمون ...

اوه اوه هیچ وقت بد مادرشوهرتو نگو ببین حتی اگه اومد گف مادرم دربارت همچین حرفی زده بگو واقعا ولی من درباره مامان طور دیگه ای فکر می کردم از زنی مثل ایشون به این عاقلی بعیده این طرز فکر و حرف من که باورم نمیشه چنین حرفهایی رو 

اوه اوه هیچ وقت بد مادرشوهرتو نگو ببین حتی اگه اومد گف مادرم دربارت همچین حرفی زده بگو واقعا ولی من ...

همیشه تعریف مادرش رو کردم

این بار با حرفش ناراحتم کرد منم رفتم تو خودم 

همسرم پاپیچ شد که چی شده 

منم براش گفتم 

بعد گفت اگر بازم مادرم ناراحتت کرده بگو

منم همه دفعاتی که دلمو شکونده بود و تو خودم ریخته بودم رو بهش گفتم

که بعدشم آقا جانب داری مادرش رو کرد که نه مادرم دلش پاکه و فلانه و بیساره و من بیشتر عصبی شدم 😒😒😒