2777
2789
نه بابا اوکی باش شما هم بخواب تا صبح اوضاع بهتر میشع

خیلی حالم بده فکرم مشغوله قلبمم درد گرفته از بس خیال کردم 

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طبقه پایین فکر کنم دارن سحری درست میکنن بوی غذا پیچیده توی سالن و راهرو و.. بجز اینکه نمیشه بخوابم ...

بارداری؟ دیگه پیش میاد 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

من یه بار شوهرم اینطوری کرد رفتم نزدیکش بدون بالشو پتو خوابم برد انقد طفلک عذاب وجدان گرفته بود دیگه ...

رفته تو هال اونجا سرده منم پهلوهام درد میکنن اگر این ترفندو به کار ببرم قطعا فردا باید برم بیمارستان 😂

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد
خیلی حالم بده فکرم مشغوله قلبمم درد گرفته از بس خیال کردم 

انقدر ازین قهر و دعواها اتفاق میوفته ولی گریه نکن و حتی اگه مقصری دست پایین رو نگیر فقط سکوت کن 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

انقدر ازین قهر و دعواها اتفاق میوفته ولی گریه نکن و حتی اگه مقصری دست پایین رو نگیر فقط سکوت کن  ...

اشتباهم همین بود که سکوت نکردم

وقتی انتقاد کردم و طرفم رو نگرفت میبایست ساکت میموندم تا بعدا سر فرصت روشنش کنم

اما آتیشی شدم و هر چی تونستم بهش گفتم 😞

حالا استثنا شما با بالش و پتو بخواب ببین تاثیر داره خواهر

چشم 🥲 اگر با این کار آشتی کردیم دعات میکنم 🥲