2777
2789
عنوان

تست افسردگی دادم

454 بازدید | 44 پست

جواب داد در آستانه افسردگی

چیکار کنم

ب مامانم یا بابام بگم؟

بگم باز خاست میکنن ک چرا افسرده شدیو اینا مامانمم میگه مسخره بازی در نیار یام میخنده و باور نمیکنه

حوصله هیچکاری ندارم جز ب خودم رسیدن

آوردم درس بخونم حوصلم نداشتم

صبح بابام میگفت خیلی بی حالی 

اگه درکت میکنن بگو اگه نه که خودت برا خودت یه فکری بکن😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین ک ب خودت می‌رسی یعنی خیلی افسرده نیستی 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

به نظرم نگو هرموقع توی خانواده های ایرانی بحث افسردگی بشه بیشتر طلبکار آدم میشن که چی برات کم گذاشتیم 

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
چ فکری بگم میگن ت ک هیچ مشکلی نداری

به خودت برس برقص ورزش کن یوگا کار کن مدیتیشن تلقین مثبت انرژی مثبت انگیزشی🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
چون همون خانواده ما رو افسرده کردن با بی پولی بچه آوردن سگ زدن به زندگی ما

من خودمم نمیدونم چرا اینجوریم

شبا هم انقد میترسم ک حد نداره میرم پیش مامان بابام میخوابم بابام میگه رفته رفته بچه تر میشی