2777
2789
عنوان

بچم مریض شده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 92 پست
وااای الهی بگردم انشالله دیگه مریض نشن بچه ها خیلی رحمم میاد طفل معصوم ها اذیت میشن

عزیزم نگران نباش سرگرمش کن مایعات بده آب هویج بده سوپ بده خوب میشه زود بدغذاتر ازبچها من ندیدی اگه مریض که میشدن یچیزی میخوردن دلم خوش بود غصم کمتربود.من از الان نگران ۱۴ فروردینم که دوباره مدارس بازمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون دکتر خودش نبود تا 14 نمیاد این دکتره هم نمیدونم چرا سرم نداد حالا او آر اس دارم تو خونه نمیخور ...

چند سالشه ؟برا اسهالش یا پلانتاژل بهش بده یا بارنگ دم کن بده بخوره اسهالش بند بیاد وگرنه بچه آب بدنش کم میشه اذیت میشه 

تب هم پاشویه کن توی آب یکم سرکه سیب بریز تب رو میاره پایین 

ممنون گلم دو شبه پلک رد هم نذاشتم امروز مامانم دو ساعت نگهش داشت من خوابیدم همین امشبم جرئت نمیکنم ب ...

خدا بهت توان بده مادر مهربون 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
عزیزم نگران نباش سرگرمش کن مایعات بده آب هویج بده سوپ بده خوب میشه زود بدغذاتر ازبچها من ندیدی اگه م ...

الهی بگردم دختر منم خیلی بد غذاست فقط برنج خالی میخوره نه گوشت میخوره نه مرغ میخوره نه ماکارونی هیچی سوپم نمیخوره فقط برنجو دوست داره با عدسی