2777
2789
عنوان

بچم مریض شده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 92 پست
ممنون حتما میرم میگیرم 

منم دیروز گرفتم براپسرام بسکه سرماخوردن کلافه شدیم.ما ده روز قبل عید مریض شدیم خیلی مریضی بدیه من انگار گلومو باچاقو بریده باشن اونجوری درد میکرد مسکن میخوردم که درد گلوم آروم بشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا اینا که مریضن به آدم نمیگن ، مدیون میکنند خودشون رو  در صورتیکه اگر اطلاع بدهند نشان ...

دفیقا من و مامانم هم گرفتیم مامانم آسم داره دعا کنید ریه ش درگیر نشه .پسرمم شروع کرده به ابریزش فقط خدا کنه دخترم نگیره که خیلی بی جونه

خب واقعا وقتی مریض هستید بگید بعضی ها بیماری زمینه ای دارن 

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن

آب سیب بهش بده هم برای اسهالی خوبه هم برای تب حواستون باشه تبش بالا نره بعدم نگران نباش آن شا الله خوب میشه چند روز طول می‌کشه براش آیت الکرسی خوندم 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
همینه که زنجیره کرونا از بین نمیره بدتر هم میشه  ایشاالله زودتر خوب میشه

ممنون اره لعنتی تموم شدنی نیس من دلتا گرفتم با اومیکرون از اون موقع دیگه آدم قبل نشدم یکسره مریضم 

ممنون گلم چشم بهش میدم چون اسهاله سوپ بد نیس براش؟ وااای بچه من همینجوری ضعیف هست امروزم چشماشود شده ...

اگه اسهالش زیاده 

کته ومرغ آب‌پز و سیب‌زمینی و هویج آب‌پز بده خوبه براش

ان شالله زود خوب میشه

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
منم دیروز گرفتم براپسرام بسکه سرماخوردن کلافه شدیم.ما ده روز قبل عید مریض شدیم خیلی مریضی بدیه من ان ...

وااای الهی بگردم انشالله دیگه مریض نشن بچه ها خیلی رحمم میاد طفل معصوم ها اذیت میشن

از کجا بخرم چجوری درست کنم .ممنون لطف دارین اینجوری میگفت جیگرم کباب میشد برا بچم

ببین بلدرچین بخر ( بسته بندی شده هست شهروند و مغازه های مرغ فروشی مثل زربال میارن ) بعد یه دونه اش رو بنداز تو این شیشه های سس ، بعد یه قابلمه رو آب کن شیشه رو بنداز توش بذار دو سه ساعت بجوشه ، عصاره ی اون بلدرچین در میاد حدود دو سه قاشق آب میشه همونو بده بخوره خیلی خاصیت داره براش 

دعا میکنم زودتر خوب شه 

آره الانم دکترش زینک داده ولی ایرانیه میگم فردا برم خارجی بخرم 

زینک سولفات ایرانی هم خوبه

من میدادم به بچم

همونو بده

تبش ممکنه برای بی آبی باشه

تند تند مایعات بده بهش

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
دفیقا من و مامانم هم گرفتیم مامانم آسم داره دعا کنید ریه ش درگیر نشه .پسرمم شروع کرده به ابریزش فقط ...

انشاالله که مامانتون سلامتی کامل به دست بیارن انشاالله همگی زود سرپا بشید حتما ماسک بزنید و باهاش سر یک سفره غذا نخورید نگیره طفلک

دفیقا من و مامانم هم گرفتیم مامانم آسم داره دعا کنید ریه ش درگیر نشه .پسرمم شروع کرده به ابریزش فقط ...

انشاالله مامان تون سریعتر خوب میشن ، آویشن دم کنید بهشون بدین برای ریه خیلی خوبه 

سیستم ایمنی پسرتون رو هم تقویت کنید انشالله نمیگیره 

آب سیب بهش بده هم برای اسهالی خوبه هم برای تب حواستون باشه تبش بالا نره بعدم نگران نباش آن شا الله خ ...

ممنون گلم دو شبه پلک رد هم نذاشتم امروز مامانم دو ساعت نگهش داشت من خوابیدم همین امشبم جرئت نمیکنم بخوابم