2821
2789
عنوان

بچم مریض شده😢

1089 بازدید | 92 پست

بچم از صبح بالا میاره اسهاله گلوشم خیلی چرک کرده دکتر بردم پنی سیلین داد با امپول تهدع و کلی دارو دیگه از صبح کلا خشک شده پوستش هیچی هم نمیخوره حالا خداروشکر حالت تهوعش خوب شد ولی الان هی تب میکنه و میگه پام درد میکنه همونی که پنی سیلین زدن 

توروخدا دعا کنید زود خوب بشه بچم سرشو رو متکا گذاشته بود بی صدا گریه میکرد اونقدر رحمم اومد 😢😢😢توروخدا سر سفره سحر و افطار دعا کنید زود خوب بشه. خیلی بهم ریختم من

الههههی بگردم🖤🖤🖤🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب میشه بهش آب میوه بده میوه بده ببین چی دوست داره بخوره بخرواسش

امروز میگفت بستنی فقط میخوام خیلی گریه کرد ولی خوب گلوش چرکیه خیلی اصلا صداش در نمیاد خوب نیست براش آبمیوه هم نمیخوره 😢خیلی لجبازه

یه جا رفتیم عید دیدنی اینا کلا همشون مریض بودن بعد روز بعدش زنگ زدن گفتن کرونا داریم رومون نشده بگیم نیاین همشون ماسک داشتن ولی میترسم کرونا باشه فقط هم دخترم حالش بده بقیه اونایی که باهاشون مهمونی بودیم حالشون خوبه

کروناست ما هم گرفتیم بعد از ۷ روز یکم بهتر شدیم بچه هامون هم گرفتن

منم به همون شک دارم ولی شوهرم میگه پس چرا ما نگرفتیم بچم خیلی مریض میشه به نظرتون تقویتی چی براش بخرم پولش هرچی باشه فدا سرش