2777
2789
عنوان

چطوری رابطه سمی و بذارم کنار ...؟

459 بازدید | 21 پست

چطور رفیقای سمی و بزارم کنار و یک رابطه سمی؟

چجوری افسردگیمو درمان کنم چطور انگیزه داشته باشم دیگه به کی بگم:)💔

بدنم خستس عجیب:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چندتا رفیق بقول تو سمی داشتم یشب تصمیم گرفتم قیدشونو بزنم الان دوسال از اون شب میگذره اصلانم پشیم ...

هرچی ضربه خوردم از رفیق بوده بخدا اونا منو کشوندن ب ی رابطه سمی

میتونم رفیقامو رها کنم و رابطه رو ولی اثراتی که روم گزاشتن چی

ادمای سمی و حذف میکنم ولی افسردگیمو چیکار کنم 💔

افسردگی بد بلاییه..ولی اگ شرایط مشاوررفتن وداری برو..اگر نه بهت ورزش مداوم وتوصیه میکنم باورزش هورمونها ومغزت تنظیم میشه میتونم بگم تا نوددرصد رها میشی از بیماری روحی..فقط استارت بزن

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

راحت بلاک کن دیگه محل نده حرف نزن باهاشون پرسیدنم بگو دوست ندارم باهاتون حرف بزنم پیام دادن جواب نده گفتن چرا جواب نمیدی بگو دوست ندارم 

چرا همچی رو برا خودتون سخت میکنید  دوست دارید یجا باشید باشید 

دوست ندارید نرید ادمی رو دوست داری معاشرت کن نداری راحت بگو تمایلی ندارم درضمن بگو بخاطر این رفتارای سمیتون 

بزن تو دهنشون راحت

هرچی ضربه خوردم از رفیق بوده بخدا اونا منو کشوندن ب ی رابطه سمی میتونم رفیقامو رها کنم و رابطه رو و ...

دیگ اثراتش می مونه تا درس عبرت بشه برامون

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
افسردگی بد بلاییه..ولی اگ شرایط مشاوررفتن وداری برو..اگر نه بهت ورزش مداوم وتوصیه میکنم باورزش هورمو ...

میخوام برم کلاس ثبت نام کنم خداکنه بتونم برم تا اخرش باید یجوری خودمو از این لجن بکشم بیرون خیلی افکارم تغییر کرده بد دهن شدم اصن اعتماد بنفس ندارم ولی من قبل اینکه ادمای سمی بیان تو زندگیم خیلی بهتر بودم کتاب میخوندم کونگ فو کار میکردم درسم عالی بود  ولی الان چی...