2789
عنوان

شوهرم خسیسه

410 بازدید | 20 پست

احساس میکنم شوهرم میخواد با پول خرج کردن منو عذاب بده چن روز پیش خانوادم رو دعوت کزدم‌خونمون خونوادم فقط پنج نفر هستن که با خودمون میشیم هفت نفر!! ازش میپرسم موز و خیارسبز بخرم یا موز و‌پرتقال؟؟؟میگه فقط پرتقال و‌سیب بخر ناراحت شدم چیزی نگفتم بعدش اومدع میگه مگه سیب چشه تو میترسی کم بیاری که موز میخوای بخری این در حالیه کع یه ماه پیش میگم شیرینی بخر میگه قسط دارم میگم کاغذ المینیوم بخر بکشم روی گاز که اینقدر گاز رو نسابم میگه من روی پولم برنامه ریزی کردم بهش میگم من زن جوونی هستم دوس دارم برام تولد بگیری حتی با یه گلدون گل میگه تو مادیاتی هستی و‌ وقتی ام دید ناراحت شدم گف عقده داری  شوهرم از لحاظ مالی نمیشه گف ندار هسته اندازه خودمون داریم ولی نمیدونم چرا وقتی میگم فلان چیز رو‌برام بخر اذیت میکنه

تعداد رای : 12
نظرسنجی
۱
7
58%
۲
5
41%

نظرسنجی یعنی چی؟

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حسابگره خسیس نیست

منم همین نظر دارم

اخه واقعا موز واجب نیست

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

کسی داره وهزینه نمیکنه خسیسه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖