2777
2789
عنوان

شوهرم خسیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 20 پست

یه دوستی اینجا گفت موز واجب نیست اره منم میدونم واجب نیس اما توقع نداشتم وقتی گفتم پنج تا دونه موز بخر بیفته روی دنده لج حتی گفتم منو تو نمیخوریم اصلا فقط میزاریم جلو مهمونا 

خب داری میگی خسیسه دیگه خساست هیچوقت درست نمیشه 

اگر راضی بشن برن پیش روانشناس تا درمان بشن که نمیرن خسیسی شون کنترل میشه 

من ی عمره دارم خودم می کشم یکی از اعضای خونوادم بره پیش روانشناس آخرم منو مشکل دار می بینه مگر این که بتونم با سیاست ببرمش 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب باشه موز گرونه کاغذ المینیوم‌چی؟؟؟شیرینی چه طور؟؟چارتا‌پر شیرینی گرفتن هم فتنه کردن داره؟؟ناگفته نمونه که شوهرم برا‌مصرف خودمون‌توی خونه موز میخره‌گاهی اوقات اما همین که من‌بگم‌فلان‌چیز رو بخر فتنه‌پا میشه

اگه دوسش داری باید مدارا کنی چیزی نیس که بشه گفت جدا شو برو خونه بابات قهر کن باهاش کنار بیا خودتم اذیت نکن غصه نخور که پیر شی مریض شی فردا همین شوهر زیره سرش بلند شه تا میتونی به خودت برس و از خودت مراقبت کن همین

دختر شمالی🌿🌾 به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم... کاربری دست دو نفره