احساس میکنم شوهرم میخواد با پول خرج کردن منو عذاب بده چن روز پیش خانوادم رو دعوت کزدمخونمون خونوادم فقط پنج نفر هستن که با خودمون میشیم هفت نفر!! ازش میپرسم موز و خیارسبز بخرم یا موز وپرتقال؟؟؟میگه فقط پرتقال وسیب بخر ناراحت شدم چیزی نگفتم بعدش اومدع میگه مگه سیب چشه تو میترسی کم بیاری که موز میخوای بخری این در حالیه کع یه ماه پیش میگم شیرینی بخر میگه قسط دارم میگم کاغذ المینیوم بخر بکشم روی گاز که اینقدر گاز رو نسابم میگه من روی پولم برنامه ریزی کردم بهش میگم من زن جوونی هستم دوس دارم برام تولد بگیری حتی با یه گلدون گل میگه تو مادیاتی هستی و وقتی ام دید ناراحت شدم گف عقده داری شوهرم از لحاظ مالی نمیشه گف ندار هسته اندازه خودمون داریم ولی نمیدونم چرا وقتی میگم فلان چیز روبرام بخر اذیت میکنه
یه دوستی اینجا گفت موز واجب نیست اره منم میدونم واجب نیس اما توقع نداشتم وقتی گفتم پنج تا دونه موز بخر بیفته روی دنده لج حتی گفتم منو تو نمیخوریم اصلا فقط میزاریم جلو مهمونا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب باشه موز گرونه کاغذ المینیومچی؟؟؟شیرینی چه طور؟؟چارتاپر شیرینی گرفتن هم فتنه کردن داره؟؟ناگفته نمونه که شوهرم برامصرف خودمونتوی خونه موز میخرهگاهی اوقات اما همین که منبگمفلانچیز رو بخر فتنهپا میشه
اگه دوسش داری باید مدارا کنی چیزی نیس که بشه گفت جدا شو برو خونه بابات قهر کن باهاش کنار بیا خودتم اذیت نکن غصه نخور که پیر شی مریض شی فردا همین شوهر زیره سرش بلند شه تا میتونی به خودت برس و از خودت مراقبت کن همین
دختر شمالی🌿🌾 به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم...کاربری دست دو نفره