2777
2789
عنوان

مشکل با جاری

761 بازدید | 27 پست

بچها پارسال یکی از جاری هام  پیغام فرستاده بود واسه عید ما خونشون نریم اونام نیان خونه ما 

من و جاری ام مشکل نداشتی اون با مادرشوهرم مشکل داشت چون من با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم دعواشون شامل منم شد که پیعام فرستاده بود من و شوهرم نریم برا عید

اون با مادرشوهرم اشتی کرد بعد چندماه مادرشوهرم شام همه بچه هاشو دعوت کرد که مارو هم اشتی بده اون اشتی گفته بود نه من گفتم نیان خونم ولی وقتی بچم پیدا شده باید میومدن سر میزدن سر این دوباره اشتی نشدیم

امشب شام خونه برادرشوهر بزرگم دعوتیم دوباره که اشتی کنیم من خیلی اعصابم خرابه نمیتونیم نریم چون برادرشوهرم سنش زیاده شام دعوت کرده و دلم نمیخاد اشتی کنیم یعنی خیلی حرص تو  دلمه چیکار کنم😭😭

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

از طرفیم ناراحتم چون اشتیمون بدن شوهر من سنی از همه کوچیکتره ما باید بریم خونشون و من دوسندارم جایی جواب میشم دوباره برم

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشیپ از یجاییش‌نفهمیدم 

اونجایی ک‌مادرشوهرتون دعوتتون‌کرد‌چزااشتی نشدین بچتون پیدا شده نفهمیدم 

ولی خب بنظرم‌برو‌سرسنگین‌سلام‌بده قرار نیست دیگ‌ از فردا همش بغل هم باشید ک‌اسمش اشتی باشه 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

اون جاریم  واسه پارسال عید مارو جواب کرد نریم بعد ده سال بچه دار شده بچش بدنیا اومده توقع داشت  ما بریم تقریبا یه ساله قهریم 

من دوساله ازدواج کردم بچه ندارم

برو شد شد نشد هم اهمیت نده ایقدر حرص نخور جوش میزنی بخدا

ولی خدایی این جاریا چیه شما دارین همه از دست جاری شکارن

فقط انگاری منم جاری دارم یه تیکه ماه😎☺

"مارا نیست منت این خلق دقل باز  ما یار خداییم نه منت کش رسوا🤍"
برو ولی محل نده بگو من مشکلی ندارم پیغام پسغامم نفرستادم

گفتم برم بگم من مشکل ندارم ولی نمیخوام رفت و امد باشه خوبه؟ایجوری بگم؟

برو شد شد نشد هم اهمیت نده ایقدر حرص نخور جوش میزنی بخدا ولی خدایی این جاریا چیه شما دارین همه از د ...

همه جاری هام از یه طایفه ان من  فرق دارم 

خب مشکلی نداشتی چرا باز خواستن اشتی بدن شما رو...باز مشکل نداشتی بچه دارشده خوب باید میرفتی دیدن دیگه...والا حرف زدنتم قابل فهم نی

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
گفتم برم بگم من مشکل ندارم ولی نمیخوام رفت و امد باشه خوبه؟ایجوری بگم؟

نگو بین این همه اوم نمیخوام رفت وآمد داشته باشم.سیاست داشته باش پیش بزرگترا خوب رفتار کن بعدا نرو خونه اون جاریت  

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه جاری هام از یه طایفه ان من  فرق دارم

مثل من همه فک و فامیلن من غریبم ولی خب اهمیت نده  فک میکنن محتاجشون هستین اگه هم اشتی کردین قرار نیس همیشه برین خونشون

"مارا نیست منت این خلق دقل باز  ما یار خداییم نه منت کش رسوا🤍"