2777
2789

منم بیدار نشدم

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اینجوری روزه گرفتن علاوه بر اینکه ثوابتون کم‌میشه گناهم داره ک دارین اسید معده تونو برای رفع گشنگی صدبرابر ترشح میکنین و این کار باعث میشه خود معده رو زخم کنه .

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

عزیزم بهت پیشنهاد میدم سحر ارده شیره یا ارده عسل بخوری ، برنج کمتر بخور نه احساس سنگینی میکنی کمترم گرسنت میشه ، کره بادوم زمینی هم خوبه

بعدشم روزه میگیرم که گرسنمون بشه دیگ یکم گرسنگی خوبه برامون هم از لحاظ معنوی هم جسمی

و خدایی که بشدت کافیست♥️
عزیزم بهت پیشنهاد میدم سحر ارده شیره یا ارده عسل بخوری ، برنج کمتر بخور نه احساس سنگینی میکنی کمترم ...

من با كاشت ناخن روزه گرفتم قبول نيست؟

فکر اینکه پاییز چقدر بهمون نزدیکه خوشحالم میکنه🥰فکر کن روزای ابری خنک صدای بارون از پشت پنجره🌧☁️مه اول صبح🌫هوای سرد،کافه گردی و قدم زدن تو محوطه ائل گلی تبریز، سفر 🧳به شمال و جنگلای سراوان و سیاهکل 🪵🐿 قدم زدن👫 و صدای خش خش برگ های زردقرمز نارنجی🍂🍁 بخاری هیزمی تو دل جنگل🛖🔥🪵هوا هوای پوشیدن پالتو پوتین🧥🧣👢، نوشیدن قهوه داغ☕️بوی نارنگی خوش عطر 🍊 ،حال هوای میدون شهرداری رشت🏫 چایی تو طبیعت لیلا کوه🍪☕️ پاییز جان زود بیا بی صبرانه منتظرتم😍

من با كاشت ناخن روزه گرفتم قبول نيست؟

عریزم ی چیزایی هست که خیلی واضح هست و اصلا احتیاج نیست ک آدم از مرجعش هم بپرسه،  مثلا همین کاشت ناخن وقتی آب ب سطح ناخن نمیرسه خوب وضو و غسل درست نیست حالا شما ناخن کاشتی و روزه هم گرفتی خوب عزیزم خدا رحمان رحیم بنده هاشو خیلی دوست داره درست و اینکه به نماز و روزه ماهم هیچ احتیاجی نداره ابن ماهستیم که محتاج عبادتیم، خوب عزیزم شما ک انقد معتقدی و پایبندی ب احکام بهتره کامل انجامش بدی بنظر من برو ریموکن ، و بقیه روزه ها تو با خیال راحت بگیر ب قول ی دوستی ی جاهایی باید بین خوشگلی و خدا یکی رو انتخاب کنیم التماس دعا عزیز دلم 

و خدایی که بشدت کافیست♥️