2789
نه دیگ عادت کردم . بیشتر موقع گوشی دست گرفتن دیده میشه. شاید دوباره برم . تو مهمونی هایی ک رودروایسی ...

مثلا میخوای لیوان آب یا چا برداری دستت میلرزه؟؟یا چیزی بنویسی؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودشناسی با کتاب؟

اره 

مثلا ریشه مشکلت رو بشناسی 

مثلا خود من زمانی که دبیرستان بودم موقع صحبت کردن دستام میلرزید 

با خودشناسی و پیدا کردن ریشه مشکلم فهمیدم لرزش دستم بخاطر اینه که کاملگرا هستم و همیشه می‌خوام بهترین باشم و همین فکر بهترین بودن باعث میشد استرس بگیرم 

و یکی دیگشم این بود که خودمو دوست نداشتم و کم و کوچیک می‌دیدم خودمو 

و جلوی دیگران احساس خود کم بینی میکردم و همین باعث میشد استرس بگیرم 

این نقاط ضعف رو شناسایی کردم و حل شون کردم 

رو کامل گرا بودن و رو عزت نفسم کار کردم

و نکته مهم اینه که هیچ وقت نخواه که استرس رو کلا از زندگیت حذف کنی که محاله ‌‌‌‌‌..استرس طبیعیه و همه انسان ها تجربه اش میکنن فقط وقتی که این استرس از حد نرمالش خارج بشه و مشکل ایجاد کنه اونوقته که غیر طبیعیه و باید دنبال درمان باشی

•[ محکوم به خوشبختی ]•
اره  مثلا ریشه مشکلت رو بشناسی  مثلا خود من زمانی که دبیرستان بودم موقع صحبت کردن دستام ...

وای دقیقا منم همینجوریم،من طرحواره سخت گیری دارم،کمابگرام هستم،فقط با کتاب خوندن رفعش کردی؟

خسته تر از خسته:/
وای دقیقا منم همینجوریم،من طرحواره سخت گیری دارم،کمابگرام هستم،فقط با کتاب خوندن رفعش کردی؟

اره یک سری تمرینات داره 

تو یوتیوب آموزش های خیلی خوبی گذاشتن سرچ کن درمان کاملگرایی 

•[ محکوم به خوشبختی ]•
نمیتونم منکه وسواس فکری دارم بدتر بهش توجه میکنم،یعنی دارویی نیست ک خوبش کنه،درمانش کنه

من وقتایی ک استرس دارم پرانول ۱۰ میخورم ولی حتما دکتر میرم دوباره

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
تو چی میخواستی بگی،خود ارض رو میخواستی بگی؟

نه بابااا یه چیز دیگه اون و گذاشتم کنار لرزش دستم خوب شد این آخرهاش که کل بدنمم میارزید الان خدا رو هزار مرتبه شکر سمتش نمیرم لرزش دستمم کاااامل برطرف شد مواد مخدر اینا نیست یه وقت فکر نکنید مواد بوده  اما اعتیاد آور بود ذونم البته برای من چون میخواستم خودمو آروم کنم بدترین راه ممکن انتخاب کردم 

تو چی میخواستی بگی،خود ارض رو میخواستی بگی؟

نه بابااا یه چیز دیگه اون و گذاشتم کنار لرزش دستم خوب شد این آخرهاش که کل بدنمم میارزید الان خدا رو هزار مرتبه شکر سمتش نمیرم لرزش دستمم کاااامل برطرف شد مواد مخدر اینا نیست یه وقت فکر نکنید مواد بوده  اما اعتیاد آور بود ذونم البته برای من چون میخواستم خودمو آروم کنم بدترین راه ممکن انتخاب کردم 

اره  مثلا ریشه مشکلت رو بشناسی  مثلا خود من زمانی که دبیرستان بودم موقع صحبت کردن دستام ...

منم مثل شمام. همه ی اینایی ک گفتی رو منم دارم . حرفات برام جالبه دوس داشتی بیشتر بگو ک چه کارایی ک شرایطتت بهتر شد 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️