2777
2789
عنوان

پسر عمه سمج

898 بازدید | 38 پست

سلام 

چند ساله ک پسر عمم میاد خواستگاریم و من اصلا شرایط ازدواج کردن ندارم بعدشم اگه شرایطشو داشته باشم دوست ندارم باهاش ازدواج کنم چون کار ثابت  یا خونه یا سرمایه نداره در واقع شغلش جوری نیست ک بشه باهاش پیشرفت کرد الانم عموم خودشو انداخته وسط میگه بیا بریم بیرون میخوام باهات صحبت کنم قبلا ها در مورد کارش و ... گفتم.

گفتن ک شما نشون کرده هم بشین اون همه کار هارو انجام میده 😑از طرفی خودمم ن دانشگاه رفتم ن سرکار اینم بهشون گفتم گفت ک اصلا مشکلی با اینا ندارن ازدواج ک کردین برو😑 بعدشم من ۲۳سالمه اون ۳۲ سنمون هم جوری نیست ک چند سال بچه دار نشیم و پول پس انداز کنیم و با شغلی ک. اون داره فقط میتونیم غذا بخوریم ک زنده بمونیم 

دیگه موندم چ کار کنم و چی بگم فامیله و نمیشه همه حرفی زد لطفاً و خواهشنا شما بگید من چی بگم و چ کار کنم اصلا دست از سرم بر نمیدارن😭😭😭😭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وا قاطع حرف بزن دلیل نیار بگو نمیخام والسلام بذو دانشگاه چرا تا الان نرفتی دانشگاه

انقد رشته های خوب ولی آزاد قبول شدم ولی حماقت کردم و نرفتم الان دارم تقاصشو پس. میدم

همه اینارو گفتم بازم ول نمیکنن

کی اصرار داره ؟

خانواده خودت ؟

بگو معیارهای منو نداره تمام

اگه من بودم یه جا خود پسره رو خفت میکردم میگفتم من ازت خوشم نمیاد اصرار نکن🔪 ( حالا اگه تو یوقت خاستی این کارو بکنی یدفعه نیای تاپیک بزنی عاشقش شدم 😂)

💤