2821
2789
عنوان

پسر عمه سمج

898 بازدید | 38 پست

سلام 

چند ساله ک پسر عمم میاد خواستگاریم و من اصلا شرایط ازدواج کردن ندارم بعدشم اگه شرایطشو داشته باشم دوست ندارم باهاش ازدواج کنم چون کار ثابت  یا خونه یا سرمایه نداره در واقع شغلش جوری نیست ک بشه باهاش پیشرفت کرد الانم عموم خودشو انداخته وسط میگه بیا بریم بیرون میخوام باهات صحبت کنم قبلا ها در مورد کارش و ... گفتم.

گفتن ک شما نشون کرده هم بشین اون همه کار هارو انجام میده 😑از طرفی خودمم ن دانشگاه رفتم ن سرکار اینم بهشون گفتم گفت ک اصلا مشکلی با اینا ندارن ازدواج ک کردین برو😑 بعدشم من ۲۳سالمه اون ۳۲ سنمون هم جوری نیست ک چند سال بچه دار نشیم و پول پس انداز کنیم و با شغلی ک. اون داره فقط میتونیم غذا بخوریم ک زنده بمونیم 

دیگه موندم چ کار کنم و چی بگم فامیله و نمیشه همه حرفی زد لطفاً و خواهشنا شما بگید من چی بگم و چ کار کنم اصلا دست از سرم بر نمیدارن😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا قاطع حرف بزن دلیل نیار بگو نمیخام والسلام بذو دانشگاه چرا تا الان نرفتی دانشگاه

انقد رشته های خوب ولی آزاد قبول شدم ولی حماقت کردم و نرفتم الان دارم تقاصشو پس. میدم

همه اینارو گفتم بازم ول نمیکنن

کی اصرار داره ؟

خانواده خودت ؟

بگو معیارهای منو نداره تمام

اگه من بودم یه جا خود پسره رو خفت میکردم میگفتم من ازت خوشم نمیاد اصرار نکن🔪 ( حالا اگه تو یوقت خاستی این کارو بکنی یدفعه نیای تاپیک بزنی عاشقش شدم 😂)

💤
2824
2823
2791
2779
2792