2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 44 پست
فدای بچه هاشون؟اون بچه به نظرت تو اون خونه‌میتونه زندگی‌کنه؟همش دعوا بحث قهر پدرومادر این فداکاری نی ...

خیلیا شرایط جدا شدنو ندارند،اکر به این راحتی بود هیچ زنی این جهنمو تحمل نمیکرد

فدای بچه هاشون؟اون بچه به نظرت تو اون خونه‌میتونه زندگی‌کنه؟همش دعوا بحث قهر پدرومادر این فداکاری نی ...

اره درست میگی بچه عصبی شدهوهمش درحال نق زدن درصورتی که قبلااصلااینطوری نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نگفتم‌همه باید طلاق بگیرن که گفتم دراصل خانمه و بچش باهم نابود میشن همین://///درضمن کسی که نگران زندگیشه اینجا این سوالارو مطرح نمیکنه میره پیش مشاور

پرو وطلبکاره یبارگفته ول میکنه بعدیسال دوباره مچشوگرفتن

این افراد زندگی باهاشون زهر هلاهل هست با طی مراحل قانونی طلاق بگیری بهتره آخرش میگن راه باز و جاده دراز حتی مورد داشتیم زنشو انداخته بیرون تا دختری رو بیاره تو خونه . خدا بهتون کمک بکنه اما پدری که خیانت میکنه بچه هاش هم واسه خودش برو واسه مهریه اقدام اول نیاز به طلاق هم فعلا نداری سند ازدواجت رو ببر محضری که عقد کردید و بگو میخوام مهرمو بزار اجرا یه مراحلی داره دوسه روز طول میکشه بعد یک هفته کل حسابهاشو میبندن و میوفته به دست و پات بعد برو دنبال طلاق . مهریه زیاد دردسر نداره

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......

من 19سالم بود بهم خیانت کرد جلو چشمم چون دخترم 8 ماهه بود موندم فکر میکردم چون خیلی خوشگلم  جوان منو ول نمکین بره طرف کسی ولی رفت بعد از اون عادی شد هر روز بایکی آخرشم تو سن 38 سالگی زدم بیرون  وقتی که دیگه نه زیبایی مونده بود و نه اعصابی البته ی بچه شد دوتا  و وبال گردنم شدن حالام  رفته  ی بیوه صیغه کرده منم هنوز طلاق نداد

ب دخترم میگم اگه ی روزی مغزت خر گاز گرفت وازدواج کردی با اولین خیانت بزن بیرون گور پدرش برو دنبال زندگیت که قبل اینکه بعد از چند سال بفهمی همه چیرو باختی 

خیانت هست و همیشه بوده از قدیم الایام  بیشتر از جانب آقایون بوده تا خانما   من خودم به ...

بله اینم میگفته دوست دخترسابقش بودازترس اینکه نیادبه خانمش چیزی بگه وزندگیشوناخراب کنه باهاش بوده ولی بعداینکه خانمه فهمیده ام بازرفته سراغش وبعدیسال دوباره مچشوگرفتن

بله شرایط نیست جداشه وگرنه جدامیشد خانه داره وخانواده اشم اصلا ازسرشون بازکنن شوهردادن واونا لودادن خیانت شوهرشا بعدگفتن بروزندگیتاکن چون زنه عاشق شوهرش بودخانواده اش چشم نداشتن انقدرخوبن باهم

من نگفتم‌همه باید طلاق بگیرن که گفتم دراصل خانمه و بچش باهم نابود میشن همین://///درضمن کسی که نگران ...

رفته عزیزم مشاوره بهش گفته یه بچه دیگه بیاربعدطلاق بگیر بادوتابچه راحت تره بیچاره خانه داره ترس همین بچه راداره چطوربزرگش کنه حرف میزنه مشاور