2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 44 پست

عزیزم این طور نگید به این بنده خدا به جز طلاق ببینید تو رندگی چه کمبودهایی هست از لحاظ جنسی ..روحی .مردا عاشق سکسن  البته عذر میخوام .فقط میخوام بدونید که ساده ترین مردها و سر به مهر و نمازترین  مردا  عاشق ....هستن بعضی خانما کم کاری میکنن تو آشنا و فامیل داریم میبینم  مثل مشاوره بینشون هستم اکثر اوقات  .محل نمیزارن به مردشون .خانمای دیگه هستن که این کمبودو  راحت جبران میکنن  حتی بالعکس  برای هر دو جنس  .اون خانمه حتما خیلی نفوذ کرده حتما مشاوره برو .مشاوره خانواده و ازدواج صد درصد راه چاره رو میدونن من بدتر از این و دیدم تو خانواده ی اقوام ولی زنه براش مهم نیست داره زندگی میکنه و هر روز از مرده کلی چی میخواد  نه اینکه بشین و غصه بخوره چون دوتا دختر داره همسرشم یه موضوع مثل شما رو داشته زنه ولش نمی‌کرد اون خانمه که دوست همسرش شده بود مرتب پیام میداد به همسرش.الان خانمه گوشیشو گرفته بود ولی دوباره بهش داد چون رفت مشاوره .حق طلاق و بهش داد یه خونه هم زد به اسمش که فقط باش بمونه و طلاق نگیره خیلی موردای  اینجوری هست تنها نیستی قوی باش به خودت برس  ورزش کن پیاده روی کن آهنگ گوش بده مگه چه قدر زندگی میکنیم که نصف عمرمون برا خطاهای همسر بخواد تلف شه 

اره زندگی معمولی داریم ..حتی یه بار جلو بچه هام دعوا نکردم تا بچه هام اسیب نبینن

واقعا چه زن خوبی هستی حیف قدرتونمیدونه امیدوارم دراینده بچه هات بهترازپدرشون باشن وقدرتابدونن عزیزم.نمیترسی مریضی بگیری ازش؟چیزی به نامت کرده گلم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چه زن خوبی هستی حیف قدرتونمیدونه امیدوارم دراینده بچه هات بهترازپدرشون باشن وقدرتابدونن عزیزم. ...

عزیزم تاپیکامو بخونی میفهمی.شوهرم تحصیل کرده اس و دکترا داره ..پنج سال پیش خیانت جنسسی کرد و من فهمیدم داشتم سکته میزدم ولی رفتیم حرم قسم خورد که دیگه تکرار نکنه ..الان نمیدونم تکرار میکنه چون دیگه اعصاب ندارم مچشو بگیرم چون شرایط طلاق ندارم.گاهی بی خبری بهتر از خبردار بودنه..

عزیزم این طور نگید به این بنده خدا به جز طلاق ببینید تو رندگی چه کمبودهایی هست از لحاظ جنسی ..روحی . ...

بله باهرکی حتی مشاوره ام صحبت شدمیگن زیادشده فقط تامیتونی مال وهرچی حق میتونی بگیرفقط دست خالی نمونی اخرکارخواست ولت کنه .الان یه زمین به نام کرده که بسازه وماشینم ومغازه به نامش قراره بکنه تابمونه 

من 19سالم بود بهم خیانت کرد جلو چشمم چون دخترم 8 ماهه بود موندم فکر میکردم چون خیلی خوشگلم  جوا ...

عزمزمه هیچ وقت مشکلاتتو و چیزایی که تجربه کردی رو جلو بچه بازگو نکن .اولا هیچ چیزی حل نمیشه فقط تو خودتو خالی میکنی پیش کسی کخ باید بچگی کنه از زندگی لذت ببره نیازی نیست این چیزا رو به بچه گفتی فقط سعی کن تو ۱۹ سالگی ازدواج نکنه بزار پخته بشه دوست من الان ۳۵ سالشه تازه نامزد کرده سن خودتم کم بود 

بچه‌ها سنگ صبورخوبی  هستن بنظر مامان و باباها   ولی از اونطرف  افسرده میشن و فکر میکنن به هیچ کسی نمیشه اعتماد کرد اینجوری زندگیشون ایندشون خراب میشه .

عزیزم تاپیکامو بخونی میفهمی.شوهرم تحصیل کرده اس و دکترا داره ..پنج سال پیش خیانت جنسسی کرد و من فهمی ...

عحب حتمامیخونم.اره خیلی اعصاب میخواددائم درحال فکروخیال وعصبی بودن دائم درحال چک کردن زندگی کردن سخته تواین شرایط حق باشماست بایدسرشد

بله باهرکی حتی مشاوره ام صحبت شدمیگن زیادشده فقط تامیتونی مال وهرچی حق میتونی بگیرفقط دست خالی نمونی ...

دقیقا باید اینجوری رفتار کنه .نه اینکه بزار و بره  و طلاق بگیره اینجوری اون خانمه ۱۰۰ درصد به هدفش نزدیک تر میشه و کیف میکنه .فقط بگید هر چی داره به نام خانمه کنه .که بدونه تاوان کارشه که کرده و تمام ...حتی حقوق اگه داره کارتش  و دست بگیره 

چون خانما با مرد بی پول دوست نمیشن یا مردی که کارت پولش پر پول نباشه...کارتشو دست بگیره. و بگه که حق من هست چون خیانت دیدم این پول فقط حق  بچم و مادرش هست .بزار بفهمه قصد طرف زندگیه و این کارا صرفا برای محکم کاریه که طرف دوباره هوایی نشه

عزمزمه هیچ وقت مشکلاتتو و چیزایی که تجربه کردی رو جلو بچه بازگو نکن .اولا هیچ چیزی حل نمیشه فقط تو خ ...

دخترم 23  سالش افسرده ست پسرم 12 ساله پرخاشگر وبی اعصاب  خودشون دیدن نیازی ب گفتن من نبود وقتی پدر  از سر کار بیاد خونه با چاقو تهدیدت کنه جلو چشم بچه بیرونت کنه اون بچه دیگه درست نشه وقتی جلو چشم اونا شیشه مصرف میکنه وقتی با زنها خراب رابطه داره 

دخترم 23  سالش افسرده ست پسرم 12 ساله پرخاشگر وبی اعصاب  خودشون دیدن نیازی ب گفتن من نبود ...

عزیزم فک کردم چهار پنج سالشه .واقعا ناراحت کنندس  و تنها کار جدا شدن هست چون همسری که مواد مصرف میکنه که شوهر نیست اون تابع اون مواده نه زن و بچش. خدا از همچین مردایی نگذره ناراحت شدم واقعا

دقیقا باید اینجوری رفتار کنه .نه اینکه بزار و بره  و طلاق بگیره اینجوری اون خانمه ۱۰۰ درصد به ه ...

حتی حق طلاقم میخواست باحق حضانت بچه بگیره وبمونه که گفتن حق طلاق دادگاه میده ولی بایدمهریه راببخشه حق حضانت بچه راهم نمیده اصلادادگاه .فعلامال داره میگیره

حتی حق طلاقم میخواست باحق حضانت بچه بگیره وبمونه که گفتن حق طلاق دادگاه میده ولی بایدمهریه راببخشه ح ...

همه ی مال دنیام مال اون خانم باش بازم دلش گرفته س باز تو ذهن خودش خودشو  با آشغالی که اومد تو زندگیش مقایسه میکنه درد بزرگیه که فکر میکنم با مردن شوهرش هم التیام پیدا نکنه 

همه ی مال دنیام مال اون خانم باش بازم دلش گرفته س باز تو ذهن خودش خودشو  با آشغالی که اومد تو ز ...

بله ولی حداقل به اخرخط برسن وولش کنه زنه را خیالش ازبزرگ کردن دخترش وسرسامان دادنش تک وتنهاراحته