2777
2789
عنوان

روتین پوستیم 🫧🩷💆🏼‍♀️

337 بازدید | 43 پست

سیسی های قشنگ من اینجوری به پوست چرب و جوشدار و منافذ بازم میرسم :

اول میرم صورتمو با ژل شست و شوی voche میشورم که چون رفتم داروخونه dermalift نداشت مجبور شدم voche بخرم که اینم خوبه خداروشکر

بعد که صورتم رو شستم میرم محلول الکلی کلیندا مایسین میزنم که خیلی پاک کنندگی قوی داره و حتی من صرفه ام میگیره و چشمم میسوزه خیلیییی باید کم بزنم

بعد که پوستم رو تمیز کردم میرم مرطوب کننده voche میزنم به صورتم میزارم ی چند ثانیه بمونه

بعد میرم سراغ دماغم چون دماغ من به شدت دهیدراته هست میرم آبرسان کره ای wonjineffect رو میزنم میزارم به خورد پوست بینی بره

بعد میرم توی آخرین مرحله سرم wonjineffect میزنم به کل صورتم که به خورد کل صورتم بره

و تمامممم ✨🤍

شما هم از روتینی که دارید بگید از تجربه هاتون از اینکه چه متریالی بهتون میسازه و خوشحالم میشم منو راهنمایی کنید.

-Scorpio 🤍🦂

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

روتین جدیدمو نوشته بودم تو تاپیکام

😭الهی بمیرم برا خودمون از سراوی و کلینیک و اردینری رسیدیم به ایرانیا ک تازه ایرانیاهم زیر ۱ نیستن

قبلا اردینری میخریدم۱ تومن😭

لطفا درخواست دوستی ندید مخصوصا اقایون🤍

روتین جدیدمو نوشته بودم تو تاپیکام😭الهی بمیرم برا خودمون از سراوی و کلینیک و اردینری رسیدیم به ایرا ...

منم دلم میخواد بخرم اوردینری چون پوستم منافذ باز داره

-Scorpio 🤍🦂

ماسک ورقه ای biodance رو استفاده کردی تا حالا؟

آره اونم خیلییییی خوبه واقعا آبرسانی خیلی خوبی داره درسته اسمش کلاژنه ولی تاثیر برای رفع چین و چروک به صورت آنی نداره ولی ابرسانیش عالیه و برق قشنگی به پوست میده اگر میخوای برق رو پوست بمونه و با شوینده پاک نشه شوینده lagom. بگیر