2777
2789
عنوان

زیبایی پوست

114 بازدید | 12 پست

سلام دوستان گل .راستش پوستم خیلی داغون شده افتضاح از کوچیکی کک مک داشتم ولی زیاد نبود خیلی کمم نبود ولی خیلی خوب بود صورتم با ی کرم پودر معمولی کاور میشد خیلی عالی اما الان یکسال میشه بدتر شده بیشتر شده حتی روی دستان زده از ی طرف بعد از زدن واکسن کرونا یهویی صورتم پر جوش شد ک هر کاری کردم تاثیر نداره بعدش منافذ باز زدم چروک های ریز حتی نزدیک لبم و پیشونی خط اخم و پوستم شل شده اصلا خیلی افتضاحه نمی‌دونم چرا اینقدر یهو بد شد واقعا افسردگی گرفتم لطفا راهنمایی کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلات پوستی یا هورمونیه یا مربوط به کبد 

اول آزمایش بده. 

بعدشم بخور صورت بزن و با روغن زیتون فرابکر صورتت رو ماساژ بده و چرب کن 

علت داخلی خیلی مهمه

محبوبی حسین❤️🌷                                                        اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری س💚🌸                                

نمیدونم به کارتون میاد یا نه

ولی من امروز یه ماسکی درست کردم خودم وقتی رو پوستم ماساژش دادم بعد شستن صورتم انگار پوست نوزاد بود

عسل یه قاشق. گلاب یه قاشق، روشور یه عدد

روشور رو رنده کنید با عسل و گلاب قاطی کنید انقدر هم بزنید با انگشتتون که مواد کامل حل بشه بعد بزنید ب صورتتون و ده دقیقه ماساژش بدید

قطعا تغییر رو حس میکنید

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

خیلی درمان های ک گفتن انجام دادم کرم های درمانی مخصوصا گیاهی ک بدگفته خودشون ضرر نداشته باشه اما انگار ن انگار .دکتر پوست میخوا برم اما نمی‌دونم واقعا چ‌ دکتری کارش درست هست هر کس ی دکتر معرفی می‌کنه .

آزمایش هورمونی دادم دیگه تعطیلات شد گذاشتم بعدش ببرم پیش دکتر خودم نگاه انداختم انگار هورمون تستوسترون مردانه فعال شده تو بدنم شاید برا همین باشه نمی‌دونم .راستی ازمایشم رو ب و دکتری نشون بدم .مشکل زنان هم دارم .دکتر پوست .عدد .زنان .

هر چی گفتن تقریبا انجام دادم ممنون این راه هم امتحان میکنم

جواب گرفتید یه صلوات برای خشنودی امام زمان عج بفرستید❤

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
من یه ماهه رفتم دکتر پوست لایه بردار بهم داد .الان دور تا دور لبم لکه های بزرگ سیاه زده خیلی حالم بد ...

همین دیگه واقعا میترسم الان از محصولات اذیت استفاده میکنم دیدم رضایتش خیلی بالاس ولی خب برا من نمی‌دونم جواب بده یا ن