2777
2789
عنوان

ده تومن

87 بازدید | 12 پست

عیدی دادن زشته؟؟؟ 

اخه دیدم تو ی تاپیکی همه گفتن در شان ما نیست ده تومن عیدی بگیریم خب عزیزم اگه شان داشتی میدونستی عیدی واسه تبرک و خوشحال شدن بچه هاست نه واسه فقیر یا پولدار شدن 

حالا بگین ده تومن زشته؟؟

بابام کلی ده تومنی گذاشته نو لای قران ک عیدی بدیم اگه زشته ک ندم چ کاریه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بستگی به نسبت بچه با شما و سن اون داره. ده تومن به خواهرزاده برادرزاده 13 14 ساله به نظرتون زشت نیست ...

چ زشتی والا ما تا 300تومنم دادیم ب طرف بعد ب خواهر هفت ساله من هزار تومنم عیدی ندادن

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

منم ده تومنی عیدی دادم چون عیدی یه تبرکه ولی اکثر اطرافیان ۵۰تومنی دادن اونا ماشالا چندین ساله ازدواج کردن همه وضعاشون خوب شده من اول زندگیم بود برام سخت بود عیدی دادن زیاد بعدم گفتم ندم زشته عیدی حالت تبرک داره همون۱۰ دادم

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
منم ده تومنی عیدی دادم چون عیدی یه تبرکه ولی اکثر اطرافیان ۵۰تومنی دادن اونا ماشالا چندین ساله ازدوا ...

اخه اینجا تو ی تاپیکا همه نوع فوش و توهینی کردن ب کسایی ک ده تومن عیدی میدن والا طرف تو خونه اش اب و نون و جیره بندی میکنه ک بچه اش بیشتر نخوره بعد میگن چرا ب بچه های ما ده تومنی میدن

خوب هرکی نداده شما هم ندین هر کی هر چقدر عیدی داد شما هم عین همون برگردونین 

ن دیگه نمیدم اخه من حس میکنم فلسفه عیدی دادن تبرک و حس خوشحالی اوردن برای بچه هاست ولی وقتی ادم تاپیکا رو میخونه کله اش سوت میکشه بعضیا چقد پلیدن.. اینجوری میگن ده تومن و مسخره میکنن🤣

اخه اینجا تو ی تاپیکا همه نوع فوش و توهینی کردن ب کسایی ک ده تومن عیدی میدن والا طرف تو خونه اش اب و ...

عزیزم تو طبق زندگی خودت کارتو انجام بده اینجا خیلیا واقعیتشونو نمیگن نمیدونم چرا ولی درکل من که امسال خیلیارو دیدم ۱۰تومنی عیدی میدادن چه اشکالی داره سخت نگیر مطمئن باش هیچکسم رو عیدی ایراد نمیگیره 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
عزیزم تو طبق زندگی خودت کارتو انجام بده اینجا خیلیا واقعیتشونو نمیگن نمیدونم چرا ولی درکل من که امسا ...

قربونت عزیزم❤️

ن دیگه نمیدم اخه من حس میکنم فلسفه عیدی دادن تبرک و حس خوشحالی اوردن برای بچه هاست ولی وقتی ادم تاپی ...

حرفت درسته ولی با این تورم و گرونیا بچه ها دیگه با ده تومن خوشحال نمیشن مخصوصا که بزرگتر باشن و سرشون تو حساب کتاب باشه😁 بعد هم احترام حکم میکنه وقتی کسی به بچمون پنجاه تومن میده ما هم عین همون به بچش بدیم نه این که بگیم چون محض تبرکه پس ده تومن بسه

حرفت درسته ولی با این تورم و گرونیا بچه ها دیگه با ده تومن خوشحال نمیشن مخصوصا که بزرگتر باشن و سرشو ...

بله درسته. ب خدا تا حالا نشده کسی عیدی بده ما بهش ندیم . حالا من امسال به یه نفر 300عیدی دادیم پارسال هم 100دادیم اما ب خواهرم عیدی ندادن. 

بله درسته. ب خدا تا حالا نشده کسی عیدی بده ما بهش ندیم . حالا من امسال به یه نفر 300عیدی دادیم پارسا ...

وقتی پارسال 100 دادین و به خواهرت عیدی ندادن چرا باز امسال بهش300 دادین 😐