2777
2789
وقتی خودش تقصیرکاره .چ سیاستی ..مردا  فقطتو حرف میفهمم و عاشق میشن .عملی چیزی نمی‌دونن ..تو سیا ...

خودم خدای سیاستم نه فقط برای شوهرم برا کل خاندانم عزیزم ولی تا به حال نگفتم همه دوا ها تقصیره منه حتی اگه مقصر باشم تقصیر اونم نمیندازم بلدم ناز کنم و رک بهش میگم این رفتارت قشنگ نیست و قانعش میکنم دلیل قهرم چیه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودم خدای سیاستم نه فقط برای شوهرم برا کل خاندانم عزیزم ولی تا به حال نگفتم همه دوا ها تقصیره منه حت ...

بعله شما درست میگین حرف بعدبتون درسته 

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
نخیر عمل محمد حرف باد هواست

تو وقتی حالت بده باید ب شوهرت بگی یا ازش مثلا دلخوری .هر چ بخای قهر کن روت برگردون اگه بفهمه .

مرد عمل نمی‌فهمه فقط زبونت باید خوش باشه و چرب زبونی بیای ..

اگه بپری بهش اما رفتارت درست باشه چ فایده ..شما هم دارین گول خودتون میزنید خدای سیاست .فکر کنم دور براتون فقط حوصلتون ندارن

بعله شما درست میگین حرف بعدبتون درسته 

قربونت بشم برای مرد عشوه زیاد ناز زیاد قهر زیاد دل میزنه ....و زمان قهر مرد حتما نمیگه ببخشید رفتارش مشخصه و زن باید سریع ببخشه کم کم زبون مرد به معذرت میخوام باز میشه با روی باز و آغوش باز از معذرت خواهیش استقبال کن عشوه زیاد لوس بازیه می‌ترسه میگه نکنه جا مردا دیگه ازین عشوه های خرکي در بیاره شک به دل هم بندازیم با رفتارای بچگانه

تو وقتی حالت بده باید ب شوهرت بگی یا ازش مثلا دلخوری .هر چ بخای قهر کن روت برگردون اگه بفهمه . مرد ...

منظورم با حرف که هروز بگی عاشقتم دوستت دارم میخوامت اینا هیچی درست نمیشه ثابت کن بهش بهش اعتماد بده غذای خوب بده ب خانوادش احترام بزار تا بفهمه همه اینکارا به خاطر اونه و پیش بقیه احترام بزار نیاز نیست چاپلوسی کنی درست رفتار کن 

تو وقتی حالت بده باید ب شوهرت بگی یا ازش مثلا دلخوری .هر چ بخای قهر کن روت برگردون اگه بفهمه . مرد ...

دیگه دور بریهام شما نمیشناسی پس حرف الکی نزنید آدمایی که حوصلتون ندارن دوستتونم ندارن اما من بهم ثابت شده همشون دوستم دارن و برای تفریح با منو خانوادم همیشه امادند حتی جاری و خواهر شوهرم از هین حالا خودشون آماده کردن با ما بیان ۱۳ بدر چون واقعا بهشون خوش میگذره

قربونت بشم برای مرد عشوه زیاد ناز زیاد قهر زیاد دل میزنه ....و زمان قهر مرد حتما نمیگه ببخشید رفتارش ...

شاید برا شما اینجوریه .هر مردی رفتارش فرق داره و اخلاق .پس نمیشه برا کسی نسخه زندگی پیچیذ

منظورم با حرف که هروز بگی عاشقتم دوستت دارم میخوامت اینا هیچی درست نمیشه ثابت کن بهش بهش اعتماد بده ...

این رفتارش با خودش بده .اما ما نمی‌دونیم نظر بدیم چرا و چمارای چ کرده اصلا هیچی نمیدونیم

شاید برا شما اینجوریه .هر مردی رفتارش فرق داره و اخلاق .پس نمیشه برا کسی نسخه زندگی پیچیذ

اما شما نسخه پیچیدید برای ایشون و توی نسختون این بود که به شوهرت حتما بگو مقصر تو بودی وقتی بهش یاد میدید بگه ببخشید تا الان رفتارم بد بود ازین به بعدم باید بگه 

اما شما نسخه پیچیدید برای ایشون و توی نسختون این بود که به شوهرت حتما بگو مقصر تو بودی وقتی بهش یاد ...

وقتی تقصیر کار باشی و برای ادامه زندگیت .باید غرورتو بشکنی ..تاپیک بغلی ب خاطر غرورش بچش ازش گرفتن .و شوهر طلاق میخواد .اما داره تاپیک میزنه. من زندگیمو میخام طلاق نمیخام .اما برای زندگیش قدمی برنمیداره

این رفتارش با خودش بده .اما ما نمی‌دونیم نظر بدیم چرا و چمارای چ کرده اصلا هیچی نمیدونیم

نه از کجا میدونیم مگه میشه آدم خودش نخواد و با خودش بد باشه شاید مردش کاری میکنه که میل ایشون نیست شاید مرد کاری میکنه حتی کوچیک که توی دل زن شک جوونه بزنه از اونجایی که نمیتونیم مرد رو عوض کنیم و بلد نیستیم پس خودمون رو عوض میکنیم