از امروز میخام ارادمو تقویت کنم نیاز ب تشویق و همراهی دارم
بچه داری؟ آک نداری ک کارت راحتتره آک داری ببرشون خونه مادر یا مادرشوهر .براش غذای مورد علاقشو درست کن .و ب خودت برس آرایش کن .و بهش بگو .بگو ببخشید تا الان رفتارم غلط بوده بلد نبودم چ جور رفتار کنم .از الان میخام بهتر بشم و تو هم کمکم کن ..ممنون ک با بد رفتاری هام .هنوز پیشم بود .
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
تو عقد اکثر اینجوریه تا با اخلاق هم کنار بیایید زمان میبره ماهمتو عقد کلی دعوا داشتیم
هیییییییییس ایرانیها فریاد نمیزنند... 🖤 شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏. . اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻
برای شکت خوبه میدونی الکیه و ایم الکی بودن از بی اعتمادی نتیجه میگیره هم اعتماد ب نفس نداری هم اعتماد ب مردت دلت رو محکم کن نزار فکرای بد جلوی روت باشه بهش نگو بهت اعتماد دارم ثابت کن با کارات با حرفات و رفتارات خوب گوش کن ما زن ها همو لخت میبینیم تو عروسی ها و مهمونی ها اما مرد که نمیبینه تو مثلا رو یک زن مث جاریت حساس باشی فک میکنه حتما چیزی از اون زن دیدی و فکرش خودت حول میدی سمت اون زن