2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط خواهشا تو خونه بپز تو طبیعت نبر مثل اون کاربر😅

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

تو پلوپز فقط ماکارونی بپز

اونم ۱۳ بدر

چند روز دیگه

تاپیکشو بزن 😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نمک و روغن و اب بریز درشو بزار تایمشو تنظیم کن و روسن کن همین و تمام من هر رزو فقط تو پلوپز برنج درست می کنم خیلی راحته دیگه سر زدن نمی خواد سر وقتش هم خاموش میشه نگران سوختنش نیستی 

تو پلوپز فقط ماکارونی بپز اونم ۱۳ بدر چند روز دیگه تاپیکشو بزن 😁

🤣🤣🤣🤣واییی من وقتی اون تاپیکو دیدم گفتم تو خونه استفاده نمیکنم بعد مردم وسط طبیعت میبرن🤣🤣برق تز کجا اورده بود

🤣🤣🤣خورشت چی بپزم ب نظرت🤣🤣🤣دوتا دونه رون مرغ دارم با یکم چرخ کرده🤣🤣

درست کن الان میام خونتون 😂

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...