2777
2789

تو خانواده ما همه داداشام و همه دامادا تو جمع خانوادگی یا جاهای دیگه کلی بگو بخند دارن و حرف میزنن اما شوهر من سکوت می‌کنه یا در حد چند کلمه حرف میزنه 

کلا مگه یکی باهاش صحبت کنه که حرف بزنه اونم به زور 

الان به نظرتون چیکار کنم شوهر منم تو جمع ها حرف بزنه ؟

بریم مشاوره خوبه یا نه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم راحتش بذار،مدرش همینه،همه ادما مث هم. نیستن ک،قرار نیس همه تو جمع شلوغ باشن

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

مشاور کاری نمیکنه کسی که کم حرفه که نمیتونه پر حرف بشه مگه مشاور معجزه میکنه عجی مجییییی پر حرف بشو تو پر حرف باش به جاش 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

کم گوی و گزیده گوی چون در 

کسایی که زیاد حرف میزنن ، یا سوتی زیاد میدن 

یا مگو های زندگی رو لو میدن 

یا حرف و شوخی ای میکنن که باعث ناراحتی بقیه میشه 

شوهر شما از همه ی حاشیه ها به دوره 

نیمه ی پر لیوان رو ببین

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

عادت میکنی

نمیکنه من که نکردم ..الان بعد سه ماه که ما جنگ داریم تازه دهن وا کرده که از فلان کارت ناراحت شدم واسه همین اینطوری رفتار کردم اونم من اینقد سیخکولکش کردم که دهن وا کرد مرتیگه ی احمق زبون که داری یک کلام بگو شاید سوتفاهم باشه اصلا لازم به این همه جنگ نباشه

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت 

من شوهرم یه مدته رو اورده به شوخی شوهرعمه ای کاریشم نمیتونم بکنم 😓🙁

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓