2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی سوتی وحشتناااااااک خیلی وحشتااااااانک و مسخره و نفرت انکیز تاحالا نداشتم  

من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم 
کله سحری اخه کی حال داره سوتی تعریف کنه😂😂

ااا سلام علیکم شماهم ایرانین؟ واقعا باورم نمیشه 

من فکر کردم اونجا غروبه😂😂😂😂😂😂😂والله تعداد آنلاین ها که فراوانه پس برو بخواب 😄😄😄

جهت شوخی****

بجای که توعید به شوهرم بگم بابرادرت روبوسی کن گفتم عیده بیامنوبوس کن توجمع اب شدحالاهمش میگفتن عیده زنتو بوس کن خخ

به بعضایم بایدگفت توخودت مهم نیستی🤪چه برسه به حرفات 🙃
تو مدرسه حلو معلم دفاعیمون کله پا شدم بنده خدا پشماش ریخته بود 

دخترها هم درس دفاعی دارن ؟

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یبار خواستم جلو مادرشوهر کلاس بزارم کوکو مثل سرآشپزابرگردونم یهویی سر خورد تابه از دستم کوکو پخش شد کف زمین مردم ازخجالت اوایل نامزدی

به بعضایم بایدگفت توخودت مهم نیستی🤪چه برسه به حرفات 🙃

دیشب ازمترواومدم راه خونموگم کردم خخخخ ازمردم می‌پرسیدم ۶ساعت تومطب دکتربودم فکرکن 

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭