2821
2789
عنوان

شده عشقتون....

555 بازدید | 46 پست

شده تورابطه ازلحاظ اخلاقی احساسی رفتاری شماگرم باشید ولی طرفتون متوسط و سرد..بعدتصمیم بگیرید سردرفتارکنید و رفتارم کرده  باشید اونم کم کم گرم شده باشه احساسش عاشقشانش بیشترکرده باشه...میشه بگید اگه آره چیکارکردید و چجورشدید...؟

خدایاشکرت...❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی بعیده  سعی کنید با کسی ازدواج کنید که به لحاظ احساسی و جنسی به هم نزدیک باشین. صحبت یکی د ...

ببین جنسی ن چون جنسی اوکیه...البته ناگفته نماند طرفم مشکل خیلی بدبراش پیش اومده ۷۰۰ ۸۰۰تومن ضررکرده چون بارنج بازو خودش بدساورد وزحمت کشید براش خونوادشم حمایتش نمیکنن پشتش نیستن خیلی فکرش درگیره

خدایاشکرت...❤️

برا من اینجوریه که اگه سرد بشم اونم سرد میشه بدتر میشیم😐

بی تفاوت میشم چند روز بعد که مشکلش حل شد خودش میاد میگه.یا میرم دلیل رفتارشو میپرسم،اگه خیلی ازش ناراحت بودم سرد میشم خودم بی دلیل.متوجه میشه میشینیم یساعت حرف میزنیم تا حل کنیم همه چیو

ارررررررره. من سرد شدم دیگ دوسش نداشتم اون یهو گرم شد ینی دیگ کلا نخواستمش الان دس از سزم برنمیداره

واقعا..چجور چیکارکردی..‌ببین اول گرم بودی اون سرد بعدتوسردشدی یهو ب خودش اومد و گرم شد ؟؟؟؟

خدایاشکرت...❤️

واقعا..چجور چیکارکردی..‌ببین اول گرم بودی اون سرد بعدتوسردشدی یهو ب خودش اومد و گرم شد ؟؟؟؟

اره. ببین من کلا بیخیالش شدم دیگ بزور میدیدمش دیگ عشقم عزیزم نمیگفتم اون حتی گریه میکرد. من کلا دیگ نخواستمش. ولی ولم نکرد تازه بفکر ازدواجم افتاد

برا من اینجوریه که اگه سرد بشم اونم سرد میشه بدتر میشیم😐 بی تفاوت میشم چند روز بعد که مشکلش حل شد ...

اینم همینطوره سردبشم حس میکنه سرد میشه...بعد بنده خدا مشکل خیلی بدم براش پیش اومده بشدت فکرش درگیره

خدایاشکرت...❤️

خو وقتی ی پسر سرد میشه شاید ی مشکلی دارع نمیخواد حرف بزنه ،میخواد تنها باشه وووو 

مشکل و پیدا کن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اره. ببین من کلا بیخیالش شدم دیگ بزور میدیدمش دیگ عشقم عزیزم نمیگفتم اون حتی گریه میکرد. من کلا دیگ ...

چ خوب..چیشد یهواینجورشدی و تصصمیم گرفتی اینجور بشی؟؟؟

حالامیخای باش ازدواج کنی؟

خدایاشکرت...❤️

اینم همینطوره سردبشم حس میکنه سرد میشه...بعد بنده خدا مشکل خیلی بدم براش پیش اومده بشدت فکرش درگیره

خب پس وقتی سرد میشی بیشتر اذیتش میکنی،اگه مشکلی داره سعی کن کنارش باشی یکم تحمل کنی تا حل بشه. غر نزن قهر نکن فقط کنارش باش بهش بگو باید زود مشکلو حل کنی من اذیتم و ازین حرفا.

2824
2823
2791
2779
2792