2777
2789
عنوان

شده عشقتون....

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 46 پست
چ خوب..چیشد یهواینجورشدی و تصصمیم گرفتی اینجور بشی؟؟؟ حالامیخای باش ازدواج کنی؟

من چون ۵ سال ب پاش نشستم و هی گریم انداخت منم خسته شدم بعد اون اومد سمتم. ن نمیخام ازدواج کنم حسم بهش مث قبل نیست 

یه سوال 

دختره و پسره فامیل باشن بعد دختره خیلی خوشش میاد از پسره و نسبت بهش حس داره ولی کلا احساسشو بروز نمیده ، اگر پسره هم حسی داشته باشه ولی چون میبینه دختره حسی نداره ب ظاهر ، اقدام نمیکنه؟

فیلم های پیشنهادی به وقت آزاد ⬅️⬅️⬅️⬅️"V for vendetta ، the pianist" .ذوق خودتونو حفظ کنین برای هر چیز ریز و درشت چشم هرکیم ندید گور باباش 😗#نه به تبلیغات نینی سایت، سایت های مورددار هم اینقد تبلیغ ندارن یکم به کاربران سایت احترام بذارین ،#نه به محدودیت زمانی تاپیک زدن مگه زندانه 😡😡چقد جالب نتی که حق طبیعی مون هست رو الان تحت عنوان نت پرو باید خرید بفرماییم😊چقد زود عادت کردیم عادی شد واسمون ⛓️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خو وقتی ی پسر سرد میشه شاید ی مشکلی دارع نمیخواد حرف بزنه ،میخواد تنها باشه وووو  مشکل و پیدا ...

مشکلش خونوادشه خیلی دزحقش بد کردن و یسره بهش ضرر میزنن ماشینش دس خونوادش بود باش تصادف کردن کزدنش قوطی رانی ۶۰ ۷۰تومن..ی ماشین ۷۰۰ ۸۰۰ی رو..حالادیشب برگشت خونه براعید شهرمون بود ۹ساله خونشون رفته تهران حتی رفتم فرودگاه سورپرایزش کردم خیلیی خوشحال شد تاپیکش هس

امشب زنگش زدم و حال و احوال گفتم چ خبرخوبی یجوری بود گفتم چته انگاردعواداری گفت اره دقیقا منم گفتم باشه مزاحم نمیشم کاری نداری گفت ن گفتم خدافظ

خدایاشکرت...❤️

خب پس وقتی سرد میشی بیشتر اذیتش میکنی،اگه مشکلی داره سعی کن کنارش باشی یکم تحمل کنی تا حل بشه. غر نز ...

بعدمیگه اخلاقم اینه تاخوب بشم طول میکشه بخاطر مشکلش بیشترفکرش درگیره

خدایاشکرت...❤️

من چون ۵ سال ب پاش نشستم و هی گریم انداخت منم خسته شدم بعد اون اومد سمتم. ن نمیخام ازدواج کنم حسم به ...

خدانکنه خدانکنه منم دوس ندارم اون روز برسه حسم بره خدایی خیلی بد ..چن سالتونه؟

خدایاشکرت...❤️

یه سوال  دختره و پسره فامیل باشن بعد دختره خیلی خوشش میاد از پسره و نسبت بهش حس داره ولی کلا ا ...

ببین ی مثال میگم خودت تاتهش بخون.‌.بسته ت تموم بشه یاشارژت ب همه دری میزنی ک بخری اون طرفم حسی داشته باشه یاجدی طرفش بخادهمش تلاش میکنه یجوری حتی اگ ب خیالش حس نداشته باشه حسی ب وجودبیاره جلب اعتمادکنه..مث من نگاه الان نشستم دنبال راه حلم

مادخترا برااینکه ب چشم طرفمون بیایم حاضریم همه کارکنیم شک نکن اقایون ازمابهتربلدن...پس توام یجوری ی چراغ سبز بده بقیش بزار پااون

خدایاشکرت...❤️

ببین جنسی ن چون جنسی اوکیه...البته ناگفته نماند طرفم مشکل خیلی بدبراش پیش اومده ۷۰۰ ۸۰۰تومن ضررکرده ...

چی بگم. زمان بده ببین تغییر میکنه. یا با مشاور صحبت کنبد. خلاصه چون دوسش داری از همه معیارات چشم پوشی نکن 

۲۱ سالمه . واقعا دیگ خوشبختی رو باهاش حس نمیکنم هی میگ بیام خاستگاری میگم ن وایسا

ای وای دلم سوخت ن برا پسره ها ن برا عاشقانه ای ک باش داشتی  و اون قدرندونس واقعاخیلی بد زمانی قدرمیدونن ک دیره...اون چن سالشه نمیگه چراعوض شدی چیزی نمیگی بهش

خدایاشکرت...❤️

چی بگم. زمان بده ببین تغییر میکنه. یا با مشاور صحبت کنبد. خلاصه چون دوسش داری از همه معیارات چشم پوش ...

صبح خوب بودااا یهو جن جنی شد..ولی خب کلا۲۲روزه بخاطر ماشینش ک بارنج و زحمت خودش خریده اینجوری بهم ریخته و داغون داغون شده

خدایاشکرت...❤️

مشکلش خونوادشه خیلی دزحقش بد کردن و یسره بهش ضرر میزنن ماشینش دس خونوادش بود باش تصادف کردن کزدنش قو ...

وای معلومه از لحاظ ذهنی خیلی درگیره ،این مشکلاتم شده مزید بر علت ب نظرم ی چن روزی ن زنگش بزن ن پیم ببین چی میشه کلا نباش 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
مثل خودش باش درکل

بدهکارمیشه میگه تومیدونی من سرم شلوغ سرکار و دستم بندتوچرا زنگ نمیزنی منم دوس دارم مث همکارام رفیقام خانمشون سراغشون میگیره تماس میگیره توام اینطور باشی..امشب خیلیییییی سرد برا اول بار براش شب بخیرفرستادم

خدایاشکرت...❤️