2777
2789
عنوان

ازفکر این توهین توعذابم...

229 بازدید | 10 پست

این تاپیکرو یه نگاه بندازید اگر خواستید یه گزارش واسه اون فحش ناحقی که به من داد بزنید... نی نی سایت ک منتظر تعلیقه ایشونو هیچکار نکرد... بنظر شما این حرفا پشت سر یه دکتر که تو شیراز ب شدت معروفه و از خانواده اصیلی از همون شهری ک ایشون گفتن هست درسته؟ فامیلا بخونن چ فکری میکنن؟من ناحق گفتم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم شما نباید دخالت میکردی

دکتریه که بشدت بهش مدیونم این کوچکترین کاری بود ک از من براش بر میومد...یه درصد فکر کن اون خانمی ک گفت پسرش دوست منه مثلا دختر دکتر باشه... اونوقت اون بیچاره بخاطر سبک مغزی یه نفردیگه ک اینجوری اسم و آدرس میده چه فکری راجع ب مامانش میکنه؟

خوب عزیزم شاید از مجردی اون دکتره گفته 

اگر راست گفته باشه قطعا از مجردی گفته... چون این خانم اصلا نمیدونی چقد متشخص و مومن و مهربونن...ماحق نداریم با آبروی کسی بازی کنیم...حق داریم؟

اگر راست گفته باشه قطعا از مجردی گفته... چون این خانم اصلا نمیدونی چقد متشخص و مومن و مهربونن...ماحق ...

خیلیا عوض میشن زنداداش من تو عروسیا بیحجاب بود کامل الان مچ دستشو نمیتونن ببینن.کار این خانوم هم درست نبود شاید از هیجان یه چی گفته که نباید میگفت.

خیلیا عوض میشن زنداداش من تو عروسیا بیحجاب بود کامل الان مچ دستشو نمیتونن ببینن.کار این خانوم هم درس ...

آره توقع داشت بقیه بخندن یا براشون جالب باشه...بعدم ک اونچه لایق خودش بودو ب من گفت