2777
2789

همیشه خودمو از همه کمتر میبینم رفتارا و حرفای دیگرون برام خیلی مهمه در حدی که بخاطرش ی هفته بی حال باشم چیکار کنم

یه فروردینی بی حوصله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دوره های تقویت عزت نفس شرکت کن منم مثل توام البته اینی که گفتی کمبود عزت نفسه بیشتر تا اعتماد ب ...

اره دقیقا عزت نفسه 

ولی عامه همون اعتماد بع نفس می گن 

خیلیییی مهمه واقعا من یک ساله فعمیدم این عزت نفسه نه اعتماد بع نفس

تو دوره های تقویت عزت نفس شرکت کن منم مثل توام البته اینی که گفتی کمبود عزت نفسه بیشتر تا اعتماد ب ...

عزت نفس چه فرقی با اعتماد به نفس داره من نمیدونم میشه‌بگی

یه فروردینی بی حوصله

جلوی آینه به چشمای خودت نگاه کن لبخند بزن

باخودت جلو آینه حرف بزن قربون صدقه خودت برو، به زیبایی های ظاهریت صورت و اندامت دقت کن، دنبال ایراد نباش فقط دنبال زیبایی بگرد حتی اگر خیلی کمه

درباره ی رفتار و اخلاقت فکرکن خوب هاشو یجا بنویس و هرروز بخون اونارو 

عزت نفس ینی همین چیزایی که گفتی

احساس ارزشمتدی

اینکه خودتو با دیگران مقایسه کنی ، خودتو تحقیر کنی ، کوچیک و کمتر ببینی ، خودتو زشت و یا به درد نخور و ... ببینی یعنی عزت نفست کمه و این یه مسئله درونیه

ولی اعتماد به نفس رو یه عامل بیرونی مشخص میکنه

یعنی مثلا تو اهتماد به نفس اشپزی نداری چون بلد نیستی ولی با تمرین زیاد وقتی اشپزیت خوب شه اعتماد به تفست تو اشپزی میره بالا

درواقع اعتماد به نفس به عوامل بیرونی و مهارتها ربط داره و عزت نفس درونیه، احساس ارزشمندی درونی

اللهم صل علی محمد و آل محمد❤... لطفا درخواست دوستی ندید

شبیه به همن فرقشون جزییه

اعتمادبنفس یعنی توانایی ها و ظاهر و اندام و رفتار خودت رو قبول داری مثلا میدونی ک ورزشکارخوبی هستی چشمای قشنگی داری میدونی میتونی تو جمع راحت سخنرانی کنی ، نقاش خوبی هستی، همدردی رو خوب درک میکنی و... اگر کسی بگه نه تو فلان چیزو نداری زود تحت تاثیرش قرار نمیگیری چون خودت میدونی که اون ویژگیو داری و قبلا بهت ثابت شده( مثلا آشپزس و اینا خودت میدونی که خوب بلدی کسیم بگه غذات بدمزس باعث استرس و خجالت و کلا حس بد برات نمیشه )

عزت نفس یعنی خودت رو به عنوان یه انسان باارزش میدونی، کاری نمیکنی ارزشت پایین بیاد، همیشه خودتو باارزش میدونی مثلا جلب توجهی نداری چون میدونی ارزشت به تحسین و تعریف بقیه نیست، مثلا دیدی بعضیا تو فشار مالی بیفتن به کسی بروز نمیدن و از کسی پول نمیگیرن مدیریت میکنن تا اون کمبود بگذره بره، برای رضایت بقیه به خودشون آسیب نمیزنن، اولویت خودشونن نه مادرشوهر و حتی پدرمادرشون ، بخاطر حرف مردم نمیره دانشگاه یا ازدواج کنه، چون میدونن باید ارزش روح خودشونو نگهدارن حالا الان این مثالا تو ذهنم اومد. خیلیییی مصداق ها داره

عزت نفس ینی همین چیزایی که گفتی احساس ارزشمتدی اینکه خودتو با دیگران مقایسه کنی ، خودتو تحقیر کنی ...

اعتماد به نفسم درونیه  و از درون باید به خودت اعتماد کنی، و عزت نفسم میتونه بیرونی باشه وقتی از بچگی تحقیر بشی خودتو بی ارزش میبینی

این مرز بندی درست نیست که یکیش درونی باشه یکیش بیرونی

سلام عزیزم،سال نو مبارک🌺🌺🌺

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم،

مشاوره بصورت آنلاین(چت و ویس) در هرپیامرسانی که براتون مقدور باشه و ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل  و بصورت نیم بها ارائه میشه🌱

مشاوره خانواده در زمینه(حل اختلافات زناشویی_همسرداری

فرزندپروری_آموزش جذب همسردلخواه ویژه دخترخانوماو آقا پسرا_مهارت های افزایش اعتماد بنفس و....)

مشاوره حقوقی در حوزه مربوط به خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و...)

درصورت تمایل به آیدی که تو قسمت امضام گذاشتم پیام بدین و یا درخواست بدین شماره همراهم وبدم خدمتتون

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱