2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 120 پست
دوست داشتم دخترم چادر رو پس نمیزد ولی خب خودش نخواد زوری که نیست 

چند سالشه ؟ 

گاهی بعضی  چیزها بر طبق برنامه ریزی ما پیش نمیره. بهش فرصت بده.

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

به جاش پاشو قران با معنی بخون یا مثلا یکی از دعاهای قشنگ مفاتیح

احساس میکنم خدا منو پس زده

میدونی دقیقا وقتی که خواستم باهاش حرف بزنم

من وقتی میخوای با خدا حرف بزنی نماز بخون

وقتی میخوای خدا باهات حرف بزنه قرآن بخون

امروز روضه بودم

خیلی قشنگ خوند

حتی از کانالشون فایل صوتی هم دانلود کردم هی گوش میدم

دلم رو لرزوند

ولی خدا باهام قهره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روسری سر سرت میکنی؟

هم‌نخی هم ساتن..چادرم‌دانشجوییه..چرا بازم محکم‌تو سرم‌وانمیسته هی نیرهدعقب موهای جلوم دیده میشه...کدوم‌چادره که جلوش کاملا بسته باشه.؟.چادر من جلوش بازه شاید بخاطر اونه

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
۱۲ گفته هیچوقت چادر سر نمیکنم 

حجابش کامله. ؟من هنیشه میگم دخترمو جوری بار میارم ک حجاب داشته باشه اما ن این ک تو کلش فقط بگم حجاب با چادره. میتونه لباس گشاد بموشه. روسریهای قواره دار بپوشه . براش حجاب رو تو چادر خلاصه نمیکنم ک زده بشه. اگه واقعا حجابش کامله برا همین ک  میدونه باید حجاب داشته باشه تحسینش کن. واقعا تو این نسل و این دهه خیلی سخته بچها رو متقاعد کنی ب حجاب و این چیزا. 

برای کسانی که دوستشان داریم نوری باشیم🌱
فک‌کنم شما درست متوجه نشدی من اسم از بی‌حجابی لختی بردم ؟؟حجاب برتر چادر اما حجاب کامل تنها چادر نیس ...

عروس من همه جا چادر سر میکنه وحتی پوشیه میزنه 

خیلی تلاش کردم از زدن پوشیه منصرفش کنم اما موفق نشدم  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
احساس میکنم خدا منو پس زده میدونی دقیقا وقتی که خواستم باهاش حرف بزنم من وقتی میخوای با خدا حرف بز ...

قهر نیست خدا با هیچکدوم از بنده های قهر نیست

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
خودش میخونه و مقیده ولی رفتار هاش منو از خدا هم زده کرده

عزیزممم بیشترمردمو همینجوری ازخدا دور کردن🥺ولی ببین از کارهای خیلی کوچولو شروع کن مثلا الان ک نمیتونی نمازبخونی دلتم گرفته باخداحرف بزن وهرچی تودلت هست بهش بگو بازبون خودت فک کن داری بادوستت حرف میزنی وای یه آرامشی داره که نگو❤بعدهاخودت میفهمی که خدانه اجباری واسه ماگذاشته ونه اون چیزایی که خانواده هامون مردم این جامعه برامون میبرن ومیبینی که اون تورو فقط بخاطر اینکه بنده ی اونی ودوسش داری دوست داره

آی اَم یک دختر بلوچ🥰باحجابم ولی اگه یکیو ببینم که حجاب نداره اصلا برام مهم نیست وبهشون احترام میزارم😊اهل سنتم وهمچنان عاشق تشیع🥰از نژاد پرستی متنفرم💁‍♀🌚🌝برخلاف تصور بعضیا ماعاشق همه ی امام هاییم😍🤗 فقط نذر ومحرم واینارو نداریم...‌‌‌
عروس من همه جا چادر سر میکنه وحتی پوشیه میزنه  خیلی تلاش کردم از زدن پوشیه منصرفش کنم اما موفق ...

اعتقتد علایق ادما به خودشون ربط  داره من به شخص چادر خیلی دوست دارم ولی برعکس از پوشیه متنفرم بنظرم واقعاا دیگه افراطیه عروستون برعکس ما فکر می‌کنه حتما 

عزیی باید براش راه رو روشن کنی. ن اینکه زور باشه. 

نه وقتی دوست نداره یک چی بهت بگم شبیه یک داستان امسال با دخترم رفتیم قم نمیدونم میدونی یا نه باید چادر سر کنی حتما و ارایش نداشته باشی حالا فکر کن منم چادر سر نکرده بودم مانتوم بلند بود چادر برده بودیم خداروشکر دخترم مانتوش کوتاه و موهاش خیلی بیرون فکر کن چادر سر کرده موهاش باز بیرون یک گیر روسری دادن بهش دخترم شال علاقه دارع مامان نمیخواد برای خودت جیم بزنیم موها رو نمیخواد خلاصه خودم براش گیره رو زدم چون خادم گفت این هدیه حرم داشت اشکم در میومد دوباره رفتیم داخل حرم دید یه خانومی دختر من موهاش بیرونه نگو خادم بوده یک جعبه داد به دخترم گفت دخترم به خاطر زیبایی که داری نباید زیباییتو به نمایش بزاری گفت خیلی شبیه دختر من هستی این رو بهم از طرف حرم دادن برای دخترم ولی میدم به تو اون جعبه به همراه یگ نایلون 😭😭😭 باز کردم داخلش یک روسری و چادر بود با یک کیف داخل جعبه هم گردنبند و دسبند و گیره روسری ولی دخترم گفت مامان من چادر رو دوست ندارم ولی توی ماه محرم به عشق امام حسین چادر سر میکنه 

برای مردی بمیر که کارت بانکی شو بده بهت بری خرید 😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣
ربطی نداره بستگی به جنس چادر هم داره کش چادرت خراب نشده؟

نمیدونم شاید کشش محکم نیست پس

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤

ممنون از حرفاتون مرسی

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭