2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 120 پست
حجابش کامله. ؟من هنیشه میگم دخترمو جوری بار میارم ک حجاب داشته باشه اما ن این ک تو کلش فقط بگم حجاب ...

🤣🤣🤣🤣🤣 اگه اینجوری مگه ببخشید دور از جون مرض داشتم بهش چادر پیشنهاد بدم نبابا شومیز و مانتو کوتاه موهاش از پشت و جلو معلومه 

برای مردی بمیر که کارت بانکی شو بده بهت بری خرید 😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣

چادرسخت اول انتخاب نکن مثلا ساده پوشیدنش کمی اولش سخته  چادر حسنی و جده خیلی راحتن انگار مانتو پوشیدی من که همیشه سرمه اصلا اذیت نمیشم چادرهامو خودم باعشق مرواید دوزی میکنم تازیباتر بشن ☺☺☺

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چادرسخت اول انتخاب نکن مثلا ساده پوشیدنش کمی اولش سخته  چادر حسنی و جده خیلی راحتن انگار مانتو ...

چادز سخت نیست چرا میگی سخته حتی اولشم سخت نیست

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
چادز سخت نیست چرا میگی سخته حتی اولشم سخت نیست

منظورم مدل ساده اس اولاش گرفتنش سخته واسه تازه کارها  وگرنه من خودم همیشه چادرسرمه چادرپوشیدن سخت نیست 

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁
نه وقتی دوست نداره یک چی بهت بگم شبیه یک داستان امسال با دخترم رفتیم قم نمیدونم میدونی یا نه باید چا ...

عزیزم کسی که نماز روزه میگیره و به خدا اعتقاد داره و به عشق امام حسین چادر سر می‌کنه حتما یه روزی چادری میشه

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
مسخره کردی؟ اگه سخت نیست بپوش دیگه تاپیک زدنت چیه؟

میترسم از سر کردنش 

نترس من سر کردم چیزی نشد اونم یه لباسه مثل بقیه الکی بزرگش نکن

چادز فقط یه لباس نیست یه هدیه با ارزشه 

🤣🤣🤣🤣🤣 اگه اینجوری مگه ببخشید دور از جون مرض داشتم بهش چادر پیشنهاد بدم نبابا شومیز و مانتو کوتا ...

چی بگم خدا بهشون کمک کنه. واقعا  بچه های الان یکم افسار گسیختن. البته توهینش ب دختر شما نبود خواهر خودم و همه اطرافیانمو میگم. 

برای کسانی که دوستشان داریم نوری باشیم🌱
چی بگم والا هرجور راحتی میترسم یه چیز بگم کابریمو از دست بدم

نه بگو 

منم از ۱۲ سالگی چادر پوشیدم گاهی با بچه یا مسافرت و...سخت میشه ولی می ارزه به لبخند رضایت امام زمان

البته خیر دنیوی هم داره کسی به این راحتی ها به خودش اجازه بی احترامی نمیده انگار چادر واقعا آدم رو منزلت میده