2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 120 پست
من چادری ام ولی به دخترم گفتم هر چی خودت میخوای دخترم متاسفانه چادر رو قبول نکرد 

دختر من کوچیکه چادر مادرشوهرم رو اورده گاهی سرش میکنه بازی میکنه 🤭

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
برای چادر عشق تنها کافی نیست محیط وفرهنک اطرافیانم مهمه

شاید اطرافیان دوست داشته باشن لخت بگردن  من با اعتقاد کامل پوششمو انتخاب کردم  واین پیمان بین منو خدای منه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم من هشت سال هست که به خواست خودم چادری شدم از سال آخر دانشگاه خیلی هم دوستش دارم و هیچوقت هم کنار نمیزارمش، یکی از مهمترین دلایل انتخابم هم این بود که برخلاف تصور همه آدم با چادر خیلی خیلی راحتتر از مانتو هست، وقتی مانتویی هستی باید کلی هزینه کنی برای مانتو و همش تنوع بدی که تیپت یکنواخت و تکراری نباشه، اما با چادر ی روسری شیک بپوشی حله به خصوص جلوی چادر زیپ یا بند باشه که عالی بلوز و شلوار از زیرش میپوشم

مشکلم نماز اصلا نمیتونم بخونم همش تقصیر بابامه الان که نیست به شدت نیاز دارم نماز بخونم ولی پری ه ...

چرا بابات

آی اَم یک دختر بلوچ🥰باحجابم ولی اگه یکیو ببینم که حجاب نداره اصلا برام مهم نیست وبهشون احترام میزارم😊اهل سنتم وهمچنان عاشق تشیع🥰از نژاد پرستی متنفرم💁‍♀🌚🌝برخلاف تصور بعضیا ماعاشق همه ی امام هاییم😍🤗 فقط نذر ومحرم واینارو نداریم...‌‌‌
خیلی ازامش داره…انگار دلت خدایی تر میشه

آرامشش خیلی خوبه

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
خیلی دوست دارم حجاب رو ولی میترسم چادر سر کنم  

ی مدت برای مسیر های کوتاه (مثلا کار بانکی ) سرت کن ، ببین چطور باهاش کنار میای 

یکسری از چادر ها مثل لبنانی راحته. از اینایی که جلوش زیپ داره 

اول درمورد انواع چادر هم تحقیق کن ببین کدومش به دلت میشینه 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

من از 12 سالگی چادر سرکردم والان بدون چادر نمیتونم از خونه برم بیرون  

چطوری سرت میکنی‌که از سرت سر نخوره...منم سرم میکنم‌منتها همش دستمه به چادرمه از بس از سرم سر میخوره نمیدونم‌چرا

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
مشکلم نماز اصلا نمیتونم بخونم همش تقصیر بابامه الان که نیست به شدت نیاز دارم نماز بخونم ولی پری ه ...

یواشکی بخون

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
پدر مادرم ولی می‌خوام دو سه ماه دیگه تنها زندگی کنم

پس‌چرا نوشته بودی یجا ک پدر مادرتم فوت کردن؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
عزیزم ایشلا مشکلت حل میشه نماز بخون آروم میشی

من بی حجابم. کامل. ولی همونقدر که دوست دارم حقم شناخته بشه به نظرم هیچکس حق نداره به انتخاب چادر یا حجاب کسی توهین کنه یا تحقیرش کنه. سالها حجاب توی دانشگاههای ترکیه ممنوع بود یا الان هم پوشیه توی فرانسه ممنوع شده. اونم سلب حقوق انسانهاست

در نهایت ادما شبیه علاقه هاشون میشن 

چادر رو دوست داری 

یه روزی چادری میشی

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️