من از بچگی نماز و روزه و حجاب رو خیلی دوست داشتم بعد به ائمه اعتقاد زیادی دارم نماز و روزه رو دسته پا شکسته میگیرم حجابم هم مقداری شل حجاب هستم میترسم چادر سر کنم میترسم بی احترامی بهش کنم قبلا چند باری سر کردم آرامش عجیبی داشتم توش الان حس میکنم چادر سر کنم راختر با مرگ برادرم کنار میام نمیدونم باید چیکار کنم چادر رو خیلی دوست دارم خیلی زیاد نمیدونم سر کنم یا نه
داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ترست رو کنار بزار میتونه انتخاب یه مقطع تو باشه فقط جوری رفتار نکن که انگار داری بهش بی احترامی میکنی چون متاسفانه جامعه گناه یک مذهبی رو پای دینش مینویسه نه خودش
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
من همیشه به فامیلا میگم بعضیا به زور سر بچه میکنن مثل بچه برادر شوهرم بخدا الان ۱۸ سالشه ازدواج کرده ناخن کاشت لاک جیغ موها رنگ کرده باز لباس ناجور ارایش فوق غلیظ قشنگ معلومه عقده ای
برای مردی بمیر که کارت بانکی شو بده بهت بری خرید 😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣