2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 120 پست
خیلی میترسم سر کنم میترسم بی احترامی بشه بعد مطئمنم اگه سر کنم کنار نمیزارم

چه بی احترامی اخه 

برای مردی بمیر که کارت بانکی شو بده بهت بری خرید 😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چادر خیلی خوبه

بهم حس آرامش و امنیت میده

ولی نمیتونم سرم کنم

دعا کنین مشکلم حل بشه

به امام حسین دیگه نمیکشم

امشب یجا بودم دلم ریخت

ولی نمیتونم

کسی هست بتونه با حرف هاش آرومم کنه؟

تو تاپیک حساب انتقال داده شد گفتم چرا

اگه عاشقش باشی سختیشو حس نمیکنی 

چادر هیچ سختی نداره

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ترست رو کنار بزار میتونه انتخاب یه مقطع تو باشه فقط جوری رفتار نکن که انگار داری بهش بی احترامی میکنی چون متاسفانه جامعه گناه یک مذهبی رو پای دینش مینویسه نه خودش

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
چادر خیلی خوبه بهم حس آرامش و امنیت میده ولی نمیتونم سرم کنم دعا کنین مشکلم حل بشه به امام حسین ...

عزیزم ایشلا مشکلت حل میشه نماز بخون آروم میشی

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
اگه با اعتقاد قلبی میپوشید درود بر شما

فدای شما خداراشکر دخترمم خودش چادر انتخاب کرد و عروسم هم با حجاب کامله (پوشیه میبنده )

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
اگه با اعتقاد قلبی میپوشید درود بر شما

من همیشه به فامیلا میگم بعضیا به زور سر بچه میکنن مثل بچه برادر شوهرم بخدا الان ۱۸ سالشه ازدواج کرده ناخن کاشت لاک جیغ موها رنگ کرده باز لباس ناجور ارایش فوق غلیظ قشنگ معلومه عقده ای 

برای مردی بمیر که کارت بانکی شو بده بهت بری خرید 😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣
اسی الان با کی زندگی میکنی پس؟💔

پدر مادرم ولی می‌خوام دو سه ماه دیگه تنها زندگی کنم

من همیشه به فامیلا میگم بعضیا به زور سر بچه میکنن مثل بچه برادر شوهرم بخدا الان ۱۸ سالشه ازدواج کرده ...

حتما سلیقش ایجوریه ب ای نمیگن عقده ای کاش یکم احترام میزاشتین همونجوری ک بعضیا ب خانماهای با حجاب احترام میزارن