2777
2789
عنوان

داستان زندگیم🥲🥲

446 بازدید | 24 پست

بچه ها طولانی هست ولی لطفا خواهش میکنم بخونید و راهنمایی کنید من وسواس فکری دارم نمیخام بهش فکر کنم میخام همین الان تموم شه بره موضوع برام🥲وقتی ۱۷ سالم بود ی مرد ۳۰ ساله آشنا شدم اولش مهربون بود و وعده ازدواج و...عاشقی میکرد ولی بعد از یک ماه که کاملا بهش وابسته شده بودم رفتارش تغییر کرد میگفت هرچی من میگم باید بگی چشم .هرچی. اگرهم قبول نمیکردم سرم داد می‌کشید و فحش های فوق العاده رکیک ب خودم و خونواده ام میداد و درآخر من گریه میکرد و اون گوشی رو روم قطع میکرد اونقدر التماس میکردم جواب بده ولی اصلا جواب نمی‌داد و من تا حد مرگ گریه می کردم

بعدش با دوز و کلک بکارتمو ازم گرفت و تا دوسال زیر بارش نمی‌رفت و میگفت نزدم بعد از سال گف با یکی دیگه رابطه داشتی حتما😑😑😑تو سال سوم پلیس مارو باهم گرفت بازم با دوز و کلک گفت رضایت باباتو بگیر میرم تا یک ماه با خونواده ام میام😑رفت و من موندم و آبروریزی و پدرم و دایی هام تا حد مرگ هر روز کتکم زدن و اون تلفن شو جواب نمی‌داد و حتی بهش گفتم خودکشی میکنم و کردم ولی باز نیومد و اهمیت نداد

الان فراموشش کردم و با ی مرد فوق العاده رمانتیک که خیلی عاشقم هست و هنرمندم هست نامزد کردم

اون مرتیکه آشغال بهم پیام داده تو منو دوست داری منم دوست دارم 😑شما جاي من بودید چه واکنشی داشتيد؟اصلا بهش ذره ای فکر میکردید؟

کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قصه ی بکارتتو میدونه نامزدت ؟

اره همه چیز رو توضیح دادم و اون قبول کرد 

کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
به اون ادم سمی که به هیچ وجه نباید نزدیک بشی ولی اگه مشکلت وسواس فکریه بگو تا راهکار بدم

اره روان پزشک روان شناس رفتم زیاد فایده نداشت ولی با طب سنتی فرق کردم 

آره گلم بگو ممنون ❤️

پس دیگه ترسی نداری انشاالله خوشبخت بشی اونم بره گم شه 

ی لحظه ب حرفش فکر کردم واقعا ناراحتم از دست خودم بعد اون همه بلا و آخرشم خودکشی و اونهمه تهمت درجا باید بلاک میکردم