2777
2789
عنوان

داستان زندگیم🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 24 پست

الان چمد سالته؟؟؟؟؟

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی لحظه ب حرفش فکر کردم واقعا ناراحتم از دست خودم بعد اون همه بلا و آخرشم خودکشی و اونهمه تهمت درجا ب ...

دیگه اصلا بهش فکر نکن اون داره باهات بازی میکنه به نظرم به مامانت یا نامزدت بگو مزاحمت شده که جلوشو بگیرن

اره همه چیز رو توضیح دادم و اون قبول کرد 

حب دبگه به اون هیز سگ دیگه فکر نکن

خدا که خودش جوابش میده که تواون سن نوجوانی اینجوری باهات کرد

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
اره روان پزشک روان شناس رفتم زیاد فایده نداشت ولی با طب سنتی فرق کردم  آره گلم بگو ممنون ❤️

این چیزی هم که میگم مربوط به طب سنتیه

امتحانش برات ضرر نداره

یه سایت میگم برو توش یه فایل داره ببین..رایگانه

بعد از اون با استادش تماس بگیر بعد از تعطیلات مشکلتو بگو یه جلسه خصوصی بگیر. ۵۰۰ تومنه.. ولی انشالله مشکلت حل میشه

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
این چیزی هم که میگم مربوط به طب سنتیه امتحانش برات ضرر نداره یه سایت میگم برو توش یه فایل داره ببی ...

https://tarbiatezehn.ir/

این سایتشه..برو توی اون قسمتی که نوشته آموزش رایگان EFT

فایل تصویریش رو ببین. دو قسمته

اونجا روشش رو توضیح میده

شماره استادم بالای سایته

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
عزیزم طب سنتی را برای درمان وسواس استفاده کردید؟

اره خیلی تاثیر داشت و داره 

کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇