2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 7055 بازدید | 57 پست
خدا منو میبینه؟

شک نکن...خدا حواسش به همه مون هست توی همه ی لحظه ها.همیشه منتظرمونه،دلش میخواد برگردیم به سمتش

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
اگه نمیدیدت اینو به دلت مینداخت؟؟حب حضرت زهرا کم چیزی نیستاااا،

😭😭😭😭😭😭

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شک نکن...خدا حواسش به همه مون هست توی همه ی لحظه ها.همیشه منتظرمونه،دلش میخواد برگردیم به سمتش

😭😭😭😭😭😭

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
اونی که چادری بوده بعد ازدواج میزاره کنار، چه فکری راجع بهش میکنن ؟! و اونی که بعد ازدواج تصمیم میگ ...

چیزی که از اون فکره مهمتره و ارزش وقت گذاشتن بیشتری داره اینه که آدما همیییشه قضاوت میکنن وقتی اینو یادت باشه دیگه اینکه چه فکری میکنن بی اهمیت میشه

به قول معروف میگه این آدما نعوذ بالله پشت سر خدا هم حرف میزنن و ازش ناراضی ان

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

من قبلا چادری بودم ولی حجاب کاملی نداشتم. چون به تقلید و رسم خانواده سرم کردم. یمدت درباره ش تحقیق کردم (تحت تاثیر وقایع اخیر) فکر کردم مطالعه و اینا. چون تصمیم داشتم بردارم. ولی نمیدونم خواست خدا بود یا نتیجه مطالعه و تفکر یا هر وش. عاشق چادر و حجاب شدم. الان اگه جایی کسی نباشه و نبینه هم دوست دارم با حجاب باشم. روسری تک رنگ چند تا رنگ برا خودم خریدم و قشنگ میبندم. خلاصه خیلی دوس دارم 

ببین دلت چی میگه عقل دربرابر دل طفلیست نو پا!

ولی تو این بل بشو من خیلی دلی هستم که با تمام انتقادات اطرافیان پای عشقم چادر موندم وتنها افتخارمه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
اگه نمیدیدت اینو به دلت مینداخت؟؟حب حضرت زهرا کم چیزی نیستاااا،

مرسی حرفات خیلی کمکم کرد 

من تا سه سال پیش شعارم این بود

من خدارو دوست دارم و اونم منو و همین کافیه ! بیست چار ساعته پست میزاشتم ک رفتم مسجد خانومه بهم گفته عه خانوم تو ناخنت کاشتع مژت کاشته نمازت قبول نیست منم در جوابش گفتم خدای من خدای کعبه و کلیسا نیست خدای من خدای قلب هاست و.... از این مدل حرفا

دقیقا سه سال پیش تابستون یه بارون بدی گرفت و اوضاع جاده ها خیلی خراب بود

خلاصش اینکه، تصادف کردم 

وقتی به هوش اومدم ، کاری ب بقیه جراحاتم ندارم؛ بهم گفتن عصب بینایی سمت چپت قطع شده و شما کاملا بیناییش رو از دست دادید 

دنیا رو سرم خراب شد، منی ک تو اون برهه توی زیباترین حالت خودم بودم جزو تیم ملی کبدی نونهالان بودم درسم فوق العاده بود میخواستم مهاجرت کنمو... حالا شدم یه ادم تک چشم

خیلی ضربه سنگینی بود

شب تا صب توی بیمارستان گریه می کردم مامانم میگفت یه باند سفید دور چشممه ولی من اون باند رو نمی دیدم ، تاریکی مطلق بود!

هی به خدا می گفتم خدایا من که این همه دوستت دارم منی ک یه نماز قضا نکردم منی ک عاشقتم، مگ دوستم نداری؟ کمکم کن 

اونجا بود ک همه چ برام روشن شد ، تو وقتی یکی رو دوست داری براش هرکاری میکنی، حتی سخت ترین کارهارو، مث مامانا، ک حاضرن خودشون گرسنگی بکشن ولی بچه هاشون ن 

من هیچوقت با خدا صادق نبودم ، دوستش داشتم ولی اونجوری ک خودم دوست داشتم پرستیدمش، می گفتم دوستش دارم ولی به حرف هاش گوش نکردم؛ عاشق پلاستیکی بودم

اون شب تصمیمم رو گرفتم ، این همه وقتمو گذاشتم پای پارتی الکل پسر بازی فشن، بزار یه بار جای خاله بازی با خدا عشقبازی کنم 

بیخیال تفکر خانوادم، بیخیال دوستام

اون موقع دعا هارو بلد نبودم فقط یه جمله هی تو ذهنم بود "  یا غیاث المستغیثین" 

به خالم گفتم ، همون جمله رو سرچ کرد و اولین ویدیو رو پلی کرد

فقط گوشش کردم، عربی بود ؛ اونم غلیظ و منم هیچی ازش نمی فهمیدم ولی ارومم میکرد انقد گوش کردم‌تا گریم شروع شد 

دعا که تموم شد چشمامو باز کرد بعد فک کن عجیب ، دنیا دیگ سیاه نبود، سفید بود ؛ من باند چشممو میدم

الانم ک تعریف میکنم ذوق زده میشم😂

اونجا بود ک فهمیدم چقد سرم کلاه رفته

خلاصه ک ، من عاشق خدام ، و چه چیزی ارزشمند تر از اینکه همرنگ معشوقت بشی؟

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴
من تا سه سال پیش شعارم این بود من خدارو دوست دارم و اونم منو و همین کافیه ! بیست چار ساعته پست میزا ...

قشنگ بود خدا تورو دید ولی منو نمبینه

خداروشکر،حضرت زهرا یارت باشه

مرسی عزیزم 🥺🌹