2777
2789
آی دوست دارم اما نمیشه کلا مارو میبینه اونجوری میکنه کل خانواده😒😏

فامیله؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

نوشتی مادر شوهرم آدم میگه نمی دونم اما اگر دوستین به هر دلیلی به این وصلت راضی نیست

من فک میکنم این میخواد جوری کنه که مثلا من منت تو رو نمیکشم به همچین چیزی 

شایدم اونجور باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهنوز دوستیم میدونمم خبر داره ولی نمدونم چرا اینجور میکنه

داره بهت نشون میده موافق نیس اگه با خودتم مشکلی نداشته باشه با این رابطه داره حتما

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
ببخشید چی؟

هیچی ببخشید اشتباه شد

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
انقدر اعصابم خورد شد دیدم اونجوری کردا خب که چی

بابا تو هم تحویلش نگیر 

بیخیال چرا زندگیتو اینجوری برای خودت زهر می‌کنی 

نمی‌دونم واقعا من خیلی بی تفاوتم به همه چی یا شماها خیلی سخت میگیرن 

فولاد نیستم قطعا منم جات بودم ناراحت میشدم اما از یکجا به بعد خودمم بهش بی تفاوت میشدم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بابا تو هم تحویلش نگیر  بیخیال چرا زندگیتو اینجوری برای خودت زهر می‌کنی  نمی‌دونم واقعا ...

پسره میگه مامانم اینجوری میگه بعد مامانش منپ دیدنی پشتشو میکنه بهم یا مثلا نگام نمکنه نمدونم چرا مثلا مخواد کم محلی بده بنظرت کات کنم؟

پسره میگه مامانم اینجوری میگه بعد مامانش منپ دیدنی پشتشو میکنه بهم یا مثلا نگام نمکنه نمدونم چرا مثل ...

اگر پسر مشکلی نداره چرا میخوای کات کنی ؟ 

مشکل مادرشه تو هم مادر و تحویل نگیر 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔