2777
2789
عنوان

میشه بیایین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 33 پست
منم شوهرم ی سری ایرادا داشت،مثلا شبا میرفت پیش دوستاش از ساعت ۸-۹شب تا ۲-۳شب واقعااا اذیت میشدم و بد ...

اخه شوهرمنم خیلی جای دوستاش میره منم خیلی اذیت میشم همش فکرم جاهای بدمیره عذاب میکشم 

بلدم نیستم منطقی حرف بزنم باهش ینی نمیدونم چی بگم ک قانع بشع میشه بهم بگی چیا گفتی🫠

اخه شوهرمنم خیلی جای دوستاش میره منم خیلی اذیت میشم همش فکرم جاهای بدمیره عذاب میکشم  بلدم نیس ...

من از معتاد شدن میترسیدم اخه دوستاش سیگار میکشیدن.یشب ک رفت کلی گریه کردم،گفتم چرا اذیتم میکنی تو ک میدونی من بدم میاد از اینکه بری دیش دوستات،گفتم من تورو دوس دارم،زندگیمونو دوس ذارم،نمیخام معتاذ شی نمیخام بری بیرون شبا،بجاش روز برو،اونم گفت روزا سرکاریم وقت نمیشه و فلان ،گفت حداقل هفته ای یکبار میرم،گفت عب نداره هفته ای یکبار ولی سعی کن کمترش کنی،ولی گریه هم تاثیر داشت واسم،باور کن الان ماهی یبار شااید بره شایدم نره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من از معتاد شدن میترسیدم اخه دوستاش سیگار میکشیدن.یشب ک رفت کلی گریه کردم،گفتم چرا اذیتم میکنی تو ک ...

اها من ازوقتی همین ماجرا پیش اومد کوچکترین حرف شو باور نمیکنم...مرسی گلم 🦋