2777
2789
عنوان

میشه بیایین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 33 پست

چند سالته عزیزم؟چند وقته ازدواج کردین 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
فعلا تو شوکی ..  چیزی بهش گفتی؟

اره خودش خیلی گریه کرد گف حاضر بودم بمیرم اما نفهمی 

وقتی فهمیدم ک بااون نبود ینی درکل رابطشون کمتراز یک هفته وبدون رابطه جنسی بوده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خودش خیلی گریه کرد گف حاضر بودم بمیرم اما نفهمی  وقتی فهمیدم ک بااون نبود ینی درکل رابطشون ...

یه چیزی بهت بگم؟علم ثابت کرده .. پستان داران نر ، سیستم چند همسری دارن :/ میدونی میخام چی بگم ؟ همشون همینن ! یه سریا میفهمن ، یه سریا نمیفهمن ! 

دنبال نقص تو خودت نباش ، 

خیلی سخته 

نمیدونم چی بگم که حالت رو بهتر کنم .. 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
تو ایراد نداری چون این اتفاق افتاده اینجوری در مورد خودت فکر میکنی

مرسی زیبا🦋

درسته من ایراد دارم مث هرادمی اماهمییشه سعی کردم بخاطرش چیزای دوستنداره تغییربدم

عزیزم تو اگه بیخیال بشی روی این قضیه خیانت بازم حتما بهت خیانت میکنه حتی بدتر از جنسی دو روز بعد با ...

منم همین نظر دارم اما خیانت جنسی نبوده مطمئنم حتی اون خانم بلاک بود قبل اینک چیزی بگم چندین بارچک کردم همسرم گفتم با کوچکترین چیز دیگ ک بفهمم حتی اگ بچتو داشته باشم ول میکنم میرم 

من ی مدت شک کردم بعد پی شو گرفتم و بامدرک بهش ثابت کردم  وسایلم جمع کردم برم  نزاشت چون ...

در اینجور مواقع ب روش نیاری بهتر بود،،ولی توام سعی کن ی کوچولو سر سنگین باشی نکه کم محلی کنی،فقط در حدی ک بدونه یکار اشتباهی کرده ک داری سنگین تا میکنی،سعی کن بیشتراز قبل واسه خودت وقت بزاری

یه چیزی بهت بگم؟علم ثابت کرده .. پستان داران نر ، سیستم چند همسری دارن :/ میدونی میخام چی بگم ؟ همشو ...

میدونی از آینده ام میترسم از اخر زندگی ک تازه شروع کردم🫠

در اینجور مواقع ب روش نیاری بهتر بود،،ولی توام سعی کن ی کوچولو سر سنگین باشی نکه کم محلی کنی،فقط در ...

من طوری توجه میکردم بش ک ازخودم یادم رفته بود متاسفانه 

من طوری توجه میکردم بش ک ازخودم یادم رفته بود متاسفانه 

دیگه ب خیانتش فکر نکن از نو شروع کن،بزار یکم اونم روت حساس بشه،اگه رو حجاب یا ارایش یا برخورد با کسی حساسه بهت یکم قلقلکش بدی بد نیست،ک بدونه توام میتونی بد شی،ولی بخاطر اون اینکارارو نمیکنی

دیگه ب خیانتش فکر نکن از نو شروع کن،بزار یکم اونم روت حساس بشه،اگه رو حجاب یا ارایش یا برخورد با کسی ...

اصلا تعادل ندارم دیگ رو رفتارم باهش انقد ک عصبی شدم دقیقا ازکارای بدش میاد انجام میدم هی اعصابش خرد میکنم دست خودم نیست دلم خیلی شکسته

اصلا تعادل ندارم دیگ رو رفتارم باهش انقد ک عصبی شدم دقیقا ازکارای بدش میاد انجام میدم هی اعصابش خرد ...

اینجوری درست نیست عزیزم زندگیتو خراب نکن بخاطر یکبار اشتباه،،هرکسی اشتباه میکنه،یکاری کن بدونه دوسش داری،نمیخای زندگیتون خراب بشه،،ولی توام میتونی کارایی بکنی ک اون بدش میاد،میتونی خیانت کنی،ولی بخاطر اینکه دوسش داری و زندگیتو دوس داری اینکارو نمیکنی

اینجوری درست نیست عزیزم زندگیتو خراب نکن بخاطر یکبار اشتباه،،هرکسی اشتباه میکنه،یکاری کن بدونه دوسش ...

اره برای همین یکبار گذشت کردم اخه هیچوقت گریه همسرم ندیده بودم ازاون مردا هس ک اگ کاری بخواد بکنه ازهیچ احدی ترس نداره ولی اونشب خیلی گریه کرد حالش بدتر ازحال من شد...

اره برای همین یکبار گذشت کردم اخه هیچوقت گریه همسرم ندیده بودم ازاون مردا هس ک اگ کاری بخواد بکنه از ...

منم شوهرم ی سری ایرادا داشت،مثلا شبا میرفت پیش دوستاش از ساعت ۸-۹شب تا ۲-۳شب واقعااا اذیت میشدم و بدم میومد،یکبار بهش گفتم دوسش دارم زندگیمو دوس دارم،نزار زندگیمون خراب شه و حرفای منطقی دیگه....الان خییییلی بهتر شده،نمیره دیگه.باهوش لج نکن،گیر نده بهش خیلی،بیشتر شبا باهاش صحبت کن،وقتایی ک خسته نیست،با روی خوش باهاش برخورد کن