2777
2789
کمی باهاش مدارا کنید شاید درست شد بزار چند وقت حرف حرف اون باشه شاید رفنارتش تغییر کرد 

اگه استقلال مالی داری جوونیت رو خرج همچین آدمی نکن بعدا مثل من با یه بچه تو بغل پشیمون میشی که چرا جدا نشدی

من احمق توی دوران عقد مادرم بهم گفت جدا شو چون واقعا میدید چقدر اذیتم میکنه ولی خودم قبول نکردم گفتم دلم به حالش میسوزه

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

خونواده شوهرت باهات چطورین ؟ اونا خوبن؟   واسه من که از شوهرم داغون ترن اصلا اصل بی محلیا شوهر ...

خانواده شوهرم افتضاحن من باهاشون قطع رابطه کردم خیلی بهم بدی کردن بی احترامی ها و بدی هایی که بهم کردن حد نداره شوهرمم همیشه طرف اونا رو میگرفت و هیچ وقت پشتم نبود شاید اگه خانواده خوبی داشت پسرشون رو به راه میاوردن که اینجوری با من رفتار نکنه 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمی باهاش مدارا کنید شاید درست شد بزار چند وقت حرف حرف اون باشه شاید رفتارش تغییر کرد 

قبلا همیشه حرف اون بود و حالم با خودم اصلا خوب نبود اما ارتباطمون باهم خوب بود اما الان حالم با خودم خیلی خوبه و ارتباط باهمسرم خوب نیست

باید بدونه منم انسانم خواسته هایی دارم و یک شخصیت مجزایی دارم

خانواده شوهرم افتضاحن من باهاشون قطع رابطه کردم خیلی بهم بدی کردن بی احترامی ها و بدی هایی که بهم کر ...

دقیقا اینا از سمت خونواده هاشون هم خیلی پر میشن

قبلا همیشه حرف اون بود و حالم با خودم اصلا خوب نبود اما ارتباطمون باهم خوب بود اما الان حالم با خودم ...

ولی شوهر من از اول نسبت بهم بی محلی میکرد ولی من نمیخواستم باور کنم و دنبال راه چاره بودم همیشه

مشاوره بردمش مشاور بهش گفت هنوز وابسته به حرف خونوادتی و قبول نکردی که مستقل شدی اونم به مشاور گفت م ...

وای آخه چرا 

نابودی زندگی خودشون براشون مهم نیست و خانوادشون انقدر مهمه 

بعضی مردا اصلا به بلوغ فکری نمیرسن 

نمیتونن بین خانواده و همسرشون عدالت برقرار کنن مدیریت ندارن اینجور ادما هیچوقت نباید ازدواج کنن 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

میدونم چی میگی  استقلال مالی داری

نه فعلا دارم درس میخونم 

اوایل نمیزاشت و مخالف با درس خوندنم بود حالا یکساله راضی شده 

وای آخه چرا  نابودی زندگی خودشون براشون مهم نیست و خانوادشون انقدر مهمه  بعضی مردا اصلا ...

دقیقا شوهر من دیر تر از همه داداشاش ازدواج کرده وکاملا گوش به حرف خونوادشه اونا هم چون با من بدن همیشه پرش میکنن البته من مقصر اصلی رو شوهرم میدونم

بعد ازدواجم همه کسایی که خونوادش رو میشناختن بهم گفتن خیلی اشتباه کردی خونواده بدی هستن و شوهرت هم گوش به حرف اوناست فقط

اگه استقلال مالی داری جوونیت رو خرج همچین آدمی نکن بعدا مثل من با یه بچه تو بغل پشیمون میشی که چرا ج ...

نه مستقل نیستم فعلا دارم درس میخونم.ما هم از همون دروران عقد مشکل داشتیم مشکلای ما هیچوقت حل نشد و نمیشه نمیدونم باید چیکار کنم 

نه فعلا دارم درس میخونم  اوایل نمیزاشت و مخالف با درس خوندنم بود حالا یکساله راضی شده

چقدر خوب بخون سعی کن سرکار بری

اگه قصدت جدا شدنه بچه نیار و حتما حتما مشاور برو تا در آینده حسرت نخوری

نه مستقل نیستم فعلا دارم درس میخونم.ما هم از همون دروران عقد مشکل داشتیم مشکلای ما هیچوقت حل نشد و ن ...

دقیقا مشکلات ما هم هیچوقت حل نشد لطفا بچه نیار چون چیزی درست نمیشه فقط داغون تر میشه

قبلا همیشه حرف اون بود و حالم با خودم اصلا خوب نبود اما ارتباطمون باهم خوب بود اما الان حالم با خودم ...

با هم صحبت کنید شاید شوهر شما حرف گوش کن تر باشه شوهر من حتی نمیتونه بشینه دو کلمه باهم حرف بزنیم گفت و گو بلد نیست فقط داد می زنه 

اگه طبق خواسته اون باشی و باهات خوب باشه که خوبه با خودتم‌کم‌کم‌ کنار بیا که حالت با خودتم خوب باشه  

دقیقا اینا از سمت خونواده هاشون هم خیلی پر میشن

دقیقا همینطوره