2777
2789
شما هم بچه دارید؟ چن سالتونه؟

۲۵ سالمه نه بچه ندارم یکساله مثلا داریم اقدام میکنیم ولی با این کاراش دارم دارم قید بچه رو میزنم همون بهتر که تو این یکسال باردار نشدم 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

شوهر من یه آدم خاله زنک بدبخته که بخواطر به دست آوردن دل خواهراش و مادرش به من بی محلی میکنه ،من که ...

کاش آدمها یاد بگیرن باهم مهربونتر رفتار کنن

حتما جواب کارهاشون را میگیرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۵ سالمه نه بچه ندارم یکساله مثلا داریم اقدام میکنیم ولی با این کاراش دارم دارم قید بچه رو میزنم همو ...

من ۲۴ سالمه یه بچه هم دارم فقط بخواطر دخترم دارم تحمل میکنم اگه فقط برمیگشتم به سال ۹۸ بی درنگ جدا میشدم

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

دقیقا احترام زیادی باعث پررویی طرف میشه امثال شوهر من اصلا لیاقت محبت و احترام ندارن چون دیدم کسایی ...

اره شاید داریم خودمونو کوچیک میکنیم 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

من ۲۴ سالمه یه بچه هم دارم فقط بخواطر دخترم دارم تحمل میکنم اگه فقط برمیگشتم به سال ۹۸ بی درنگ جدا م ...

این روزا دارم به طلاق فکر میکنم ولی میدونم وضعم از اینی که هست بدتر میشه 😔

نمیدونم شاید  زندگی آدمها باهم متفاوته شاید شما کمی بی محلی کنی و من حرف گوش کن تر بشم

چیزایی که ازتون میخواد مخالفت میکنید و به حرفاش گوش نمیدید ؟ 

من ۲۴ سالمه یه بچه هم دارم فقط بخواطر دخترم دارم تحمل میکنم اگه فقط برمیگشتم به سال ۹۸ بی درنگ جدا م ...

واقعا اگه جدا بشید بچه طفلک خیلی گناه داره  شوهرتون ‌مشاوره نمیاد شاید درست شد با مشاور 

این روزا دارم به طلاق فکر میکنم ولی میدونم وضعم از اینی که هست بدتر میشه 😔

خونواده شوهرت باهات چطورین ؟ اونا خوبن؟

واسه من که از شوهرم داغون ترن اصلا اصل بی محلیا شوهرم از اونا نشئت میگیره.

عزیزم یعنی راه دیگه ای نیست؟

نمیدونم واقعا دارم افسردگی میگیرم هیچ راهی پیدا نمیکنم فقط میدونم بین بد و بدتر باید یکی رو انتخاب کنم بعد از طلاق زندگیم نابود میشه باید بسوزم و بسازم 😔

واقعا اگه جدا بشید بچه طفلک خیلی گناه داره  شوهرتون ‌مشاوره نمیاد شاید درست شد با مشاور

مشاوره بردمش مشاور بهش گفت هنوز وابسته به حرف خونوادتی و قبول نکردی که مستقل شدی اونم به مشاور گفت من همینم بخواطر خواهرام هم هر کاری میکنم ببین منظورش این بود حتی اگه به نابودی زندگی خودم ختم بشه

اخه خیلی میخواد کنترلم کنه و من دوست ندارم

کمی باهاش مدارا کنید شاید درست شد بزار چند وقت حرف حرف اون باشه شاید رفتارش تغییر کرد