2777
2789
بچه ها شما به حرف شوهرتون میکنید و هر چی میگه گوش میدید و چشم میگید یا نه

آره بخدا من اکثر اوقات گوش به حرفم ولی مواقعی که نظرم هم میدم اون اصلا توجهی نداره ،بعدم اگه کوچک ترین مخالفتی کنم باهام قهر میکنه

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها شما به حرف شوهرتون میکنید و هر چی میگه گوش میدید و چشم میگید یا نه

اصلا چیزی از من‌نمیخواد که بخوام چشم بگم یا نگم

بدون مشورت با من همه کاراشو انجام‌ میده 

من‌براش هیچی نیستم 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

کار خوبی میکنی منم از این به بعد تصمیم دارم مطابق نظر خودم کارامو پیش ببرم

اما رفتارش وقتی قبلا نصف و نیمه به حرفش میکردم بهتر بود اما الان کار خودم را میکنم حالم با خودم بهتر شده اما با اون بدتر

شوهر من یه آدم خاله زنک بدبخته که بخواطر به دست آوردن دل خواهراش و مادرش به من بی محلی میکنه ،من که هیچ وقت نمیبخشمش انشالله که خدا هم ازش راضی نباشه خدا به دادش نرسه همون طور که داره جوونی و عمر منو خراب میکنه

درمورد رفتار و کردار خودت که چطور باشی

والا از هیچ حرفش سرپیچی نکردم حتی گفت طلاهاتو بده ماشین بخرم‌ همه طلاهامو دادم خیلی خوبی ها در حقش کردم هر چی هم بگه اگه به صلاح هردومون باشه گوش میدم ولی تاحالا  چیزی ازم نخواسته که باهاش مخالفت کرده باشم

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

اما رفتارش وقتی قبلا نصف و نیمه به حرفش میکردم بهتر بود اما الان کار خودم را میکنم حالم با خودم بهتر ...

خوب چه فایده که حال خودت رو خراب کنی بخواطر اینکه اون بخواد یکم بهت محل بده

والا از هیچ حرفش سرپیچی نکردم حتی گفت طلاهاتو بده ماشین بخرم‌ همه طلاهامو دادم خیلی خوبی ها در حقش ک ...

شاید همینم باعث شده انقدر بهم‌بی محلی کنه خیلی پررو شده🤔

شاید همینم باعث شده انقدر بهم‌بی محلی کنه خیلی پررو شده🤔

دقیقا احترام زیادی باعث پررویی طرف میشه امثال شوهر من اصلا لیاقت محبت و احترام ندارن چون دیدم کسایی که بهش بی محلی میدن بیشتر اطرافشون موس موس میکنه