2777
2789

شوهر منم همینجوری میشه 

هرچقدم خودت بزنی بیخیالی سرگرم کنی ولی عذاب اوره آدمو پیرمیکنه بی توجهی بی محبتی 😞

برای آرامش دلم و خونه م ی صلوات میفرستی❤                                                             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی خسته ام نمیدونم چیکار کنم

تاپیک های قبلیم رو بخون میفهمی تنها نیستی

جالبیش اینه که خیلیا بی محلی از طرف شوهر رو یه مشکل اساسی نمیدونن و وقتی میگی میخوام به این دلیلا جدا بشم مسخره میکنن

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

تاپیک های قبلیم رو بخون میفهمی تنها نیستی جالبیش اینه که خیلیا بی محلی از طرف شوهر رو یه مشکل اساسی ...

نه واقعا مشکل اساسیه من اگه توجه و محبتم را از شوهرم نگیرم پس باید چیکار کنم

نه واقعا مشکل اساسیه من اگه توجه و محبتم را از شوهرم نگیرم پس باید چیکار کنم

امشب سر اینکه باهام سر سنگینه ازش قهر کردم دیگه واقعا بریدم کی میخواد به داد من برسه هیچ راهی ندارم نه میتونم جدا بشم نه دیگه جون ادامه دادن رو دارم خیلی خستم خستههههه،کاش امشب بمیرم راحت بشم از دستش

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

امشب سر اینکه باهام سر سنگینه ازش قهر کردم دیگه واقعا بریدم کی میخواد به داد من برسه هیچ راهی ندارم ...

به نظرم نباید محبت گدایی کنیم باید خودمون محبت کنیم ببینیم نتیجه اش چی میشه 😓

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

امشب سر اینکه باهام سر سنگینه ازش قهر کردم دیگه واقعا بریدم کی میخواد به داد من برسه هیچ راهی ندارم ...

عزیزم منم خیلییی خسته ام تقریبا با فکر خودم همه راه ها را رفتم اومدم اینجا شاید یک نوری واسم روشن بشه

من دارم دنبال راه حل میگردم حتما راهی هست که من نمیبینمش