2777
2789
عنوان

شب ادراری بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 3962 بازدید | 45 پست
با اینوه شبا بیدار میشم ببرم دوبار.بازم میبینم زودتر از خودشو خیس کرده.چیکار کنم.دکتر ببرم.پوشک کنم. ...

من دخترم اینجوری بود . تا صبح دو بار بمیبردمش ولی باز جاش و خیس میکرد‌‌..

تا بردمش دکتر و یه شربط داد . یکی دو بار دادم خورد و کاملا خوب شد ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اینوه شبا بیدار میشم ببرم دوبار.بازم میبینم زودتر از خودشو خیس کرده.چیکار کنم.دکتر ببرم.پوشک کنم. ...

ن بابا دکتر نبری عزیزم از الان آلوده قرص و شربتش کنن

خودش کم کم خوب میشه

اخه میگن پوشک کنیم دوگانگی ایجاد میشه؛

دیگ مجبورم اخه جیش میکنه کلا لباساش و تشکش نجس میشه بعد بیچاره رو خواب الود میبردم کلا میشستم لباساشو عوض میکردم دیگ خواب از سرش میپرید همشگریه میکرد 

اگه شبا اذیت میشید موقع خواب ببرید دستشویی بعد پوشک کنید،صبحم باز کنید ببرید دستشویی شبا مایعات میو ...

خوب این کارو کردم وسط شب جیش میکنه تو پوشک.اشکال نداره از نظر اینکه یادبگیره منظورمه

دخترم مرداد ۴ ساله میشه 

شبی دوبار جیش می‌کنه تو خواب 

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

شب قبل خواب ی دونه گردو بده بخوره و ساعت بزار دو ساعت بعد از آخرین دستشویی باز ببرش دستشویی.

من همین کار رو میکردم و میکنم شب قبل خواب ی گردو گرمه و ادرار زیاد از سردی بدنه کاملا موثره

خوب این کارو کردم وسط شب جیش میکنه تو پوشک.اشکال نداره از نظر اینکه یادبگیره منظورمه

یه دکتر ببری ضرر نداره

ولی پوشک موقع خواب به نظرم خیلی ایراد نداره

اگه بخوای دایم بیدارش کنی هم خودت هم اون عصبی میشید.به مرور که بزرگتر بشه فهمیده میشه و اگه مشکلی نداشته باشه تموم میشه

انقد تشک شستم ک خسته شدم تا اینکه شبا پوشکش کردم بچه با بچه فرق میکنه بچه خواهرم اصلا شبا تو خواب جی ...

منم دیگه از شستن خسته شدم.میگم دوباره پوشک کنم خودمو از این عذاب راحت کنم.بعد میگم نکنه باعث بشم دیرتر یاد بگیره.