2777
2789
عنوان

شب ادراری بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 3962 بازدید | 45 پست

اگه هرشب خودشو خیس میکنه شبها پوشک کن.آرامش خودت و بچه واجب تره.پسرم را تا۴سالگی شبها پوشک میکردم.هرشب خیس میکرد حتی درطول شبم میبردم بازم خیس مبکرد.دیگه کم کم که دیدم خشکه پوشک نکردم.

یه روز خوب میاد

بچه ها با هم فرق دارن من دوقلو دارم یکیشون بیدار میشه شبها صدام میکنه یکشون باید خودم ببرمش ۴سال ونیمشونه یکسال قبل خواب بهش مایعات نده   قبل خواب دستشویی ببر  نهایتا  دوساعت از خوابش گذشت یبار ببر دیگه مثانه اش تخلیه میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو پوشک یا میبری دستشویی.بعد با بچهای دیگه مقایسه نمیکنی.

تو خونه 😕😑 

بچه خواهرم  از دخترم کوچیکه ولی اصلا جیش نمیکنه 

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بعصی بچه ها وقتی دستشویی روز رو برن شبم دستشویی نمیکنن ولی بعضیا این جوری نیستن

پسر من دو سالگی از پوشک گرفتم شب ادراری نداشت ولی پسر برادرم پیش دبستانیه شب ادراری داره.ممکنه ژنتیکی هم باشه آخه داداشم هم همین جوری بود😅

ن بابا دکتر نبری عزیزم از الان آلوده قرص و شربتش کنن خودش کم کم خوب میشه

پوشکش کنم چی.بعد با وجود پوشکش یبار شبا ببرم.چون دیگه توان ندارم بیشتر از یبار ببرم واقعا کم اوردم.

عزیزم اسم شربت چی بود.دخترتون چند وقتش بود

یآدم نیست .. دخترم سه سال و رد کرده بود و هر شبجیش میکرد  .. تا پیشنهاد دادن ببرش دکتر و بردم یه شربطی داد که منم بهش دو سه باری دادم و دیگه خوب شد ... شما هم حتما ببرش . لچه ی ۳ ساله حتما مشکلی داره که هر شب جیش میکنه ..

اینجور بچه ها مشکل شب ادراری دارن که با دارو خوب میشن .

یآدم نیست .. دخترم سه سال و رد کرده بود و هر شبجیش میکرد  .. تا پیشنهاد دادن ببرش دکتر و بردم ی ...

ممنون‌عزیزم.فقط ی سوال شما بچتون تو طول روز هم جیش میکرد یا ن.

اخه پسر من تو طول روز هم نم پس میده.

ممنون‌عزیزم.فقط ی سوال شما بچتون تو طول روز هم جیش میکرد یا ن. اخه پسر من تو طول روز هم نم پس میده.

دختره من کاملا جیشو بود😁

چه روز و چه شب جیش میکرد. شب ادراری هم که دیگه جدا .... تا بردم دکتر و شب ادراری خوب شد. ولی روزها باز باری گوشی میکرد و جیش میکرد .‌ الان که دیگه ۶ سالشه ... خیلی اذیتم کرد واقعا خیلی زیااااد.. 

سلام

شب اداری بچتون درست شد دختر من دوسالو نیمه هست شب اداری داره قبلا که لباسشو تو خواب خیس میکرد بدش میومد بیدار میشد ولی مدتیه عادی شده براش

درطول روزم نم میده به قول شما😀

منم کلافه شدم 

بچه شما تا کی این روند ادامه داشت؟